İki siyasi parti bayramlaşmayacak

Güncelleme Tarihi:

İki siyasi parti bayramlaşmayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2015 17:09

HDP'nin Ramazan Bayramı kapsamında siyasi partiler arası bayramlaşma programında görev alacak heyet belli oldu. HDP'nin bayramlaşma programında AK Parti, CHP ve Saadet Partisi yer alırken, MHP bulunmuyor.

Haberin Devamı

HDP'nin bayramlaşmak üzere siyasi partileri ziyaret edecek olan temsilcileri, Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, MYK Üyesi Zeynep Karaman, PM Üyesi Ahmet Karataş. HDP Genel Merkezinde bayramlaşmak üzere gelecek siyasi parti yetkililerini ağırlayacak olan temsilciler ise şöyle: Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, MYK Üyesi Alp Altınörs, PM Üyesi Emir Ali Türkmen.

Bayramın ikinci günü gerçekleşecek bayramlaşma programında HDP ilk olarak AK Parti'yi saat 10.10'da ziyaret edecek. HDP'nin bayramlaşma yapacağı partiler ise AK Parti'nin yanı sıra CHP ve Saadet Partisi olacak.

SADECE BAHÇELİ VE KAMALAK ANKARA'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve siyasi parti liderlerinin Ramazan Bayramı programları belli oldu. Devlet Bahçeli ve Mustafa Kamalak dışındaki siyasi parti liderleri, bayrama Ankara dışında girecek.

Haberin Devamı

Başkent’te yoğun siyasi gündeme Ramazan bayramı nedeniyle mola verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram süresince İstanbul’da olması bekleniyor.
Siyasi partilerle koalisyon için ilk tur görüşmelerinin ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da bayramda İstanbul’da olacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise daha öncekilerin aksine bu bayramı Antalya’da çocuklarıyla birlikte karşılayacak.

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ da bayramı memleketlerinde karşılayacak. Demirtaş Diyarbakır’da, Yüksekdağ Adana’da bayram süresince aileleri ve yakınlarıyla birlikte olacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, bayramda Ankara’da bulunacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bayramın ilk gününü Ankara’da karşıladıktan sonra memleketi Eskişehir'e gidecek.

DSP Genel Başkanı Masum Türker ise İstanbul'da olacak.

PARTİLERİN GELENEKSEL BAYRAMLAŞMASI İKİNCİ GÜN

Bu arada siyasi partilerin birbirleriyle geleneksel bayramlaşması da ikinci gün gerçekleştirilecek. Partilerin görevlendirilmiş heyetleri, sabah ile öğle arası karşılıklı birbirlerini ziyaret edecek.

BAKMADAN GEÇME!