Pamukkale CHP’nin yeni başkanı atandı

Güncelleme Tarihi:

Pamukkale CHP’nin yeni başkanı atandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2015 12:52

Halk Partisi Yönetim Kurulu’nun istifalarla düşmesi üzerine başkanlığa Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından Hakan Kıyak atandı. Yönetim Kurulu’nu oluşturan Kıyak, görev bölümünü bayramdan sonra yapacak.

Haberin Devamı

Denizli’de CHP’nin Pamukkale İlçe Yönetimi, üyelerin çoğunluğunun istifası üzerine tüzük gereği düşmüş, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve yönetimini görevden almıştı. Yönetimdeki üyelerin yarısından fazlasının istifa etmesi üzerine düşen Pamukkale İlçe Yönetimi’ne MYK tarafından atama yapıldı. İl Başkanı Bülent Çavuşoğlu’nun, Osman Tabu başkanlığındaki yönetimin istifalar nedeniyle azınlığa düştüğünü ve tüzük gereği de yönetimin düştüğünü CHP Genel Merkezi’ne bildirmesinin ardından MYK, CHP İl Örgütü’nün önerdiği Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Kıyak’ı Pamukkale İlçe Başkanlığı’na atadı.

Atamanın ardından Hakan Kıyak, Yönetim Kurulu’nu oluşturdu. Yönetim Kurulu’nda Hatice Öz, Himmet Günendi, Hakan Vural, Aslı Kutlu, Bülent Açıkgöz, Sadık Sulu, Ahmet Sevim, Süleyman Cencik, Ezgi Ecek, Muhammet Kolcu, Figen Demirhan, Yıldız Yılık, Coşkun Emik, Enver Kurt, Halil Çakır ve Mehmet Özyar görev aldı. CHP Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Ramazan Bayramı’ndan sonra toplanarak görev bölümünü yapacak. İlçe kongresinin bu yıl sonuna kadar yapılması gerektiği için atanan yönetim kongreye kadar görevini sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!