Minibüs şoförüne ölümüne dayak!

Güncelleme Tarihi:

Minibüs şoförüne ölümüne dayak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 13:50

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bir minibüs şoförü, Yuvacık Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı olduğu öğrenilen şahıs ve kardeşi tarafından feci şekilde darp edildi. Dövülme anı ise araç içerisindeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Başiskele Yuvacık’ta meydana geldi. Daha önce olan bir olaydan sorumlu tuttukları S.S 71 Nolu Kullar Otobüscüler Kooperatifi’ne bağlı çalışan minibüs şoförü E.T.’yi yolda durduran Yuvacık Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı S.K. ve kardeşi, şoför E.T.’yi feci şekilde darp etti. Şoförün iki kişi tarafından dövülme anı ise araç içerisindeki güvenlik kamerasına yansıdı.



Araç içerisindeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde darp anında S.K. ve kardeşi, şoför E.T.’ye bağırarak daha önce gerçekleşen bir olayda yakınları olan bir şahsı darp etmekle suçlayarak E.T.’yi yumruklamaya başladı. Şoför E.T.’nin “Ben yapmadım” diyerek haykırmasına rağmen yumruk atmaya devam eden S.K. ve kardeşi, yakınlarını döven kişinin kim olduğunu sormaya devam etti. Şoför E.T.’nin olayı yapan kişinin adını söylemesi üzerine yumruk atmayı bırakan S.K. ve kardeşi, şoförü araçtan indirmek istedi. Aldığı darbelerle yüzü kanlar içinde kalan E.T. ise araçtan inmeyerek bulduğu bir bez yardımı ile yüzüne tampon yaparak akan kanı durdurmaya çalıştı.

Daha sonra araçtan inen S.K. ve kardeşi olay yerinden uzaklaşırken, kendi çabaları ile hastaneye giden şoför E.T.’ye ise burada yapılan tedavinin ardından 10 gün iş göremez raporu verildiği öğrenildi. E.T. aldığı rapor ile emniyete giderek kendisini darp eden kişilerden şikayetçi oldu. Polis ekipleri görüntülere el koyarak olayla ilgili soruşturma başlatırken, darp edilen şoförün çalıştığı S.S. 71 Nolu Kullar Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Fikret Kaya’nın ise olayla ilgili basın açıklaması yapacağı bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!