Ünlü balet ayrılmak isteyen sevgilisini dövmekle suçlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Ünlü balet ayrılmak isteyen sevgilisini dövmekle suçlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2015 09:12

Balet E.O.'nun geçen ay tartıştığı kız arkadaşı G.Ç.'yi sokak ortasında tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Opera sanatçısı olan G.Ç. sağlık raporu aldıktan sonra karakola gidip şikayette bulundu.

Haberin Devamı

Ankara Devlet Opera ve Bale Sanatçısı olan E.O.'nun geçen ay tartıştığı kız arkadaşı G.Ç.’yi sokak ortasında tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Kendisi de eski opera sanatçısı olan 27 yaşındaki G.Ç., karakola gidip şikayette bulundu. G.Ç., Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği’nde alınan ifadesinde, bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı E.O.'nun kendisini dövdüğünü öne sürdü.

Radikal'dan İsmail Saymaz'ın haberine göre ayrılık sonrası yeniden barışmak için E.O. ile 9 Haziran’da buluştuklarını dile getiren G.Ç., iki saatlik sohbette verdiği bir örneğin E.O. tarafından yanlış anlaşıldığını ve masadan kovulduğunu kaydetti. G.Ç. evine gitmek üzere yola çıkmışken, E.O.’nun arkasından gelip konuşmak istediğini, kabul etmeyince saldırdığını dile getirdi. E.O.'nun kendisine “fahişe” diye bağırdıktan sonra dakikalarca tekme tokat dövdüğünü ileri sürdü. Dayak sonrası şikayetçi olan G.Ç.’nin sağlık raporunda, kafatasında ödem, alında, sol kolda ve boyunda kızarıklık ve morartılar saptandı. Saldırgan E.O.’nun aynı zamanda bir pilates salonu sahibi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

E.O., Yasimen Altıok'un 2002 yılında Nazım Hikmet'in anısına hazırladığı 'Nazım'la Dans' adlı bale gösterisinde de yer almıştı.

BAKMADAN GEÇME!