Datça'da dolandırıcılar jandarmadan kaçamadı

Güncelleme Tarihi:

Datçada dolandırıcılar jandarmadan kaçamadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2015 01:26

Muğla’nın Datça ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda tırnakçılık yöntemiyle pompa görevlisini dolandıran iki kişi, jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Datça Marmaris karayolu Kızlan Mahallesi Kösekesik mevkiinde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 35 TGT 46 plakalı otomobille akaryakıt istasyonuna gelen S.D. (20) ve B.S. (19) 40 TL'lik yakıt aldıktan sonra pompa görevlisine 200 TL uzattı. Görevliye çaktırmadan el çabukluğu ile parayı tekrar ceplerine atan dolandırıcılar, görevliye 200 TL verdiklerini iddia ederek para üstü istedi. Pompa görevlisinin bir anlık dalgılığından yararlanan dolandırıcılar 160 lira para üstünü de aldıktan sonra araca binerek kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan görevli durumu jandarmaya bildirerek şikâyetçi oldu.

İhbar üzerine kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlatan jandarma ekipleri, Marmaris'e doğru seyir halinde bulunan aracı yolda durdurdu. Gözaltına alınan S.D ve B.S, İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Suçlarını kabul eden zanlılar dolandırdıkları parayı iade etti. Adli makamlara sevk edilen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!