İstanbul'da yoldaki martı zincirleme kazaya neden oldu

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda yoldaki martı zincirleme kazaya neden oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2015 07:45

Sabah saatlerinde Mecidiyeköy D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen ve 9 aracın karıştığı kazaya bir martının neden olduğu anlaşıldı. 1 kişinin yaralandığı kazada yolda yürüyen martıyı ezmemek için duran bir sürücünün kullandığı araca arkadan gelen diğer araçlar çarpıyor. Kaza anı Trafik Kontrol Merkezi(TKM) kameraları tarafından da görüntülendi. Bazı sürücülerin yavaşyayan sürücüye çarpmamak için son anda yaptıkları manevralarla kurtulduğu görülürken bazı sürücülerin ise kazaya karışmaktan kurtulamadıkları görülüyor. Kaza sonrası ise martı uçarak gözden kayboluyor.

Haberin Devamı

Kaza, D-100 karayolu Mecidiyeköy Viyadüğü Ankara istikametinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Kazanın sebebi ise bir martıydı. Yol ortasında yürüyen martıyı ezmemek için duran bir sürücünün kullandığı araca arkadan gelen diğer araçlar çarpıyor. Kaza anı Trafik Kontrol Merkezi(TKM) kameraları tarafından da görüntülendi. Bazı sürücülerin yavaşyayan sürücüye çarpmamak için son anda yaptıkları manevralarla kurtulduğu görülürken bazı sürücülerin ise kazaya karışmaktan kurtulamadıkları görülüyor. Kaza sonrası ise martı uçarak gözden kayboluyor.




Kaza sonucu 9 aracın karıştığı kazada taksi sürücüsü Ferhat Çırpma yaralandı. Yaralı sürücü için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansa alınarak Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

D-100 KARAYOLUNDA UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Zincirleme trafik kazası nedeniyle D-100 karayolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik tek şeritten verildi. Kaza yapan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

İstanbulda yoldaki martı zincirleme kazaya neden oldu

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!