Beşiktaş'ta kaza: 1 ölü 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta kaza: 1 ölü 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2015 10:57

Beşiktaş'ta girdiği virajda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobiliyle, yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Takla atarak şarampole yuvarlanan otomobilde sürücü hayatını kaybederken, araçtaki diğer 2 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza saat 07.30 sıralarında Beşiktaş Nispetiye Mahallesi Akmerkez yolunda meydana geldi. İddiaya göre Arnavutköy Sahili'nde balık tutmaktan dönen Yavuz Yıldız, otomobilinin direksiyon hakimiyetini virajı dönerken kaybetti. Aydınlatma direğine vuran otomobil daha sonra 10 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada nedeniyle ters dönen otomobilde Yavuz yıldız ve yanında bulunan Ali Polat ile Eyüp Yıldız otomobilde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan yaralıları çıkartmak için çalışma başlattı.

Beşiktaşta kaza: 1 ölü 2 yaralı

Şarampoldeki eğimin fazla olması nedeniyle yaralıları yola çıkarmakta zorlanan sağlık ekiplerine itfaiye erleri ve vatandaşlar da yardım etti. Sedyedeki yaralılar el ele tutuşularak yola çıkartıldı. Ambulansa alınan yaralılar Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri otomobil içinde sıkışan sürücü Yavuz Yıldız’ın hayatını kaybettiği belirledi. Yıldız’ın cenazesi, morga kaldırıldı.

Haberin Devamı

"VİRAJI ALAMAYARAK ŞARAMPOLE YUVARLANDI"

Kazayı görerek olay yerine gelen Hasan Köse, “Otomobil viraja hızlı girdi. Balık tutmaktan geliyorlar. Viraja hızlı girince aracı toparlayamadı. Araba ters dönerek şarampole yuvarlandı. Bir tanesi cevap vermiyordu ancak diğer iki kişiyle konuşuyordu" dedi. Kaza yapan araçta bulunan kişilerle birlikte balık tuttuğunu söyleyen bir kişi ise "Sahilde biz Bebek, Arnavuktöy sahilinde beraber balık tutuyorduk. Saat 04.00'den itibaren oradaydılar. Sonra onlar ayrıldılar" diye konuştu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Beşiktaşta kaza: 1 ölü 2 yaralı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!