Davutoğlu'ndan çocuk evine sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Davutoğlundan çocuk evine sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2015 11:00

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Başkent Çocukevi'ni ziyaret etti.

Haberin Devamı

Başbakan Davutoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evsahipliğinde Milli Güvenlik Kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen iftar yemeğinden sonra çocuk evine sürpriz bir ziyaret yaparak Sare Davutoğlu'na eşlik etti. Sare Davutoğlu, çocuklarla tek tek tokalaşarak isimlerini öğrendi.



Çocuklar, Başbakan Davutoğlu'nun gelişini heyecanla karşıladı. Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, daha sonra, çocuklarla sohbet etti. Çocuklardan biri kendi yazdığı şiiri Başbakan Davutoğlu'na hediye etti. Çocuklara hangi oyunları bildiklerini soran Davutoğlu, bunun üzerine çocuklardan 'kızma birader' cevabını aldı. Eşi Sare Davutoğlu da bu sözler üzerine "Ahmet Amcan da güzel kızma birader oynar ama çok kızdırır" dedi.

Haberin Devamı

"ŞİMDİ BİR HÜKÜMET KURACAĞIZ"

Çocukların "Hocam işleriniz nasıl gidiyor" şeklindeki sorusuna ise Başbakan Davutoğlu, "Fena değil ya. Şimdi bir hükümet kuracağız işte. Sizinki kadar zor iş değil bizimki, kolay. Hükümet kuruyoruz, hükümet yönetiyoruz" cevabını verdi.

Çocukların Başbakan Davutoğlu'na 'neler yaptığını' sorması üzerine Davutoğlu, "Fena değil ya, hükümet kuracağız işte. Sizin ki kadar zor değil. Hükümet kuruyoruz, yönetiyoruz" diye konuştu.
Çocuklarla satranç oynayan Davutoğlu, ardından çocuklar için kitap imzaladı. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da hazır bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!