Kavga eden gençler polisi kandırıp olay yerinden kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Kavga eden gençler polisi kandırıp olay yerinden kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2015 12:04

ERZURUM’da iki grup arasında para anlaşmazlığından cadde ortasında çıkan bıçak ve sopalı kavgada bir kişi yaralandı. Kavgacı gençler gelen polislere, "Araba çalışmıyor. Trafik durdu. İzin verin arabayı çalıştıralım" dedikten sonra otomobile binerek kaçtı.

Haberin Devamı

Kavga, merkez Yakutiye İlçesi Çaykara Caddesi’nde meydana geldi. Aralarında alacak anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan iki gruptakiler caddede karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sırada kavgaya dönüştü.

POLİSİ İŞTE BÖYLE KANDIRDILAR / Foto Galeri

Döner bıçağı ve sopa ile birbirlerine saldıran 15 kişinin karıştığı kavganın ortasında kalan bir kişi yaralandı. Yoldan geçen bir trafik ekibi hemen olaya müdahale etti.

Polisin geldiğini gören kavgaya karışan gruplardakiler otomobillerine binerek kaçmak istedi. Polis, araçların önünü keserek kaçışa izin vermedi. Bunun üzerine otomobilden inen gençler sağa sola tehditler savurdu. Kavgacı gençler, gitmelerine izin vermeyen polis memuruna tepki göstererek, "Araba çalışmıyor. Trafik durdu. İzin ver arabayı çalıştıralım. Uygun bir yere çekip yolu açalım" dedi.

Trafik polisinin otomobilin önünden çekilmesi üzerine gençler otomobili itekleyerek çalıştırdı. Ardından da çalışan otomobile hızla binerek kaçtı. Otomobilin arkasından bakan trafik polisi kaçan aracın plakasını telsizle merkeze bildirdi. Kavgada bıçakla hafif şekilde yaralanan bir işyeri sahibi, kendisine vuranlardan şikayetçi olduğunu söyledi.

BAKMADAN GEÇME!