Tatil dönüşü kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Tatil dönüşü kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2015 21:50

AYDIN’ın Söke İlçesi’nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Hafta sonu tatilanden ailenin bulunduğu otomobilde 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 17.00 sıralarında Didim-Söke Karayolu’nda bulunan outlet mağazaları kavşağında meydana geldi. İbrahim Hanaylı (55) yönetimindeki 09 HU 590 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Kazada sürücü İbrahim Hanaylı, Fatma Acar (50), Emir Hanaylı (51) ile oğlu Halil Hanaylı (28) yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Emir Hanaylı ile oğlu Halil Hanaylı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan İbrahim Hanaylı ve baldızı olduğu öğrenilen Fatma Acar, ambulansla Söke Fehime Karagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay yerinde can veren Halil Hanaylı ve annesi Emir Hanaylı’nın cenazeleri de aynı hastanenin morguna konuldu. Ailenin Didim’de hafta sonu tatili yaptıkları ve Aydın merkezdeki evlerine dönmekte oldukları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!