Teşhircilikle suçlanan polis, evini basan 3 kişiyi yaraladı

Güncelleme Tarihi:

Teşhircilikle suçlanan polis, evini basan 3 kişiyi yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 01:42

ADANA’da 35 yaşındaki polis memuru R.S., evine çağırdığı komşularının 12 yaşındaki kızına cinsel organını gösterdiği iddiasıyla kendisini döven 3 kişiyi tabancayla yaraladı.

Haberin Devamı

Olay merkez Seyhan İlçesi’nin Fatih Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Hassas Noktaları Koruma Şube Müdürlüğü’nde görev yapan ve bekar olduğu için anne ve babasıyla birlikte yaşayan polis memuru R.S., iddiaya göre, komşularının 12 yaşındaki kızını evine çağırıp, cinsel organını gösterdi. Korkup ağlayarak evden çıkan kız, durumu ailesine anlattı. Kızın ailesi öfkeyle evini bastıkları polisi dövdü. Aldığı darbelerle yaralanan polis memuru, beylik tabancasını çekip, saldırganlara ateş etmeye başladı. R.S.’nin tabancasından çıkan kurşunların Raşit Ü., Bestami Ş. ve Çağatay E.’ye isabet etti. Hafif yaralanan 3 kişi, sokağa çıkıp, bir işyerine sığınarak canlarını kurtardı.

GÖZALTINA ALINDI

Silah seslerini duyanlar bir yandan polisi ararken, bir yandan da yaralıların tedavisi için 112 Acil Servis’i aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hayati tehlikeleri bulunmayan yaralıları Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi ve Adana Devlet Hastaneleri’ne götürdü.

Haberin Devamı

Evini basan komşularınca dövülen, aldığı darbelerle başından ve vücudunun çeyitli yerlerinden yaralanan polis R.S. de gözaltına alındı.

İşlemlerin ardından için Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen polis R.S. hakkında silahla yaralama ve cinsel istismar iddiaları ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!