Onur Özbizerdik serbest kaldı

Güncelleme Tarihi:

Onur Özbizerdik serbest kaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2015 13:09

Yeraltı dünyasının ünlü kabadayısı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, adliyeye getirildikten saatler sonra serbest bırakıldı. Şubeye getirilişinde basın mensuplarının 'Neden vurdunuz?' sorusuna sinirlenen Onur Özbizerdik, adliyeye gidişinde de benzer bir soruya soğukkanlı bir şekilde 'Kuzey ırak'ta bin 500 kişiyi vurdum' cevabını verdi. Onur Özbizerdik saat 15.50 itibariyle serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Poliste verdiği ifadesinde kavga ettiğini ancak ateş etmediğini söyleyen Onur Özbizerdik'in başka biri adına tutulmuş odada kaldığı 5 yıldızlı otel hakkında da işlem yapılacağı öğrenildi.

Etiler'de yaklaşık 20 gün önce meydana gelen olayda Onur Özbizerdik kız arkadaşıyla Etiler'de lüks bir restoranta gelmiş, 'locada oturma' yüzünden bir grupla kavga etmişti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre silahını çekerek karşı gruba ateş etmeye çalışan Onur Özbizerdik, kolunu tutanlar tarafından engellenmiş bu sırada silah ateş almıştı. Sabaha karşı sabah 05.00 sıralarında meydana gelen olayın ardından Onur Özbizerdik, yanındaki kız arkadaşı ve şoförü ile birlikte olay yerinden kaçmıştı.

Haberin Devamı

OTELİN OTOPARKINDA YAKALANDI

Polis tarafından bu olayla ilgili aranan Onur Özbizerdik, Şişli, Bomonti de bulunan 5 yıldızlı bir otelde saat 14.00 sıralarında gözaltına alındı. Otelin otoparkında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan Onur Özbizerdik, sağlık kontrolünün ardından getirildiği Cinayet Büro Amirliğine olaylı bir şekilde girmişti. Bir basın mensubunun “Neden vurdunuz" sorusuna sinirlenen Onur Özbizerdik, adeta sinir krizi geçirerek polisler tarafından güçlükle içeri sokulmuştu.

Haberin Devamı

ATEŞ ETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Cinayet Büro Amirliğinde ateş etme olayıyla ilgili ifadesi alınan Onur Özbizerdik'in restoranta sarhoş bir grupla kavga ettiğini ancak ateş etmediğini söylediği belirtildi. Onur Özbizerdik'in ifadesinde locada oturma yüzünden grupla kavga ettiğini, büyük bir arbede yaşandığını daha sonra oradan ayrıldığını söylediği belirtildi.

BU KEZ SORUYA KIZMADI

Polis kayıtlarına göre daha önceden 2 kasten adam öldürme, 3 kasten yaralama ve 1 mala zarar verme suçlarından polise geliş kaydı bulunan Onur Özbizerdik, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındığı günün aksine “Kaç kişiyi vurdunuz?" sorusuna bu kez gülümseyerek cevap veren Onur Özbizerdik “Irak'ta bin 500 kişiyi vurdum" dedi. Soğukkanlı olduğu gözlenen Onur Özbizerdik daha sonra polis aracına bindirilerek adliyeye gönderildi.

Haberin Devamı

YAKALANDIĞI OTEL HAKKINDA DA İŞLEM YAPILACAK

Öte yandan Onur Özbizerdik'in başka birinin adına tutulmuş odada kalmasına izin veren Şişli'deki otel hakkında da işlem yapılacağı belirtildi. Yasa gereği otelde kalan müşterilerinin kimlik bilgilerinin sisteme girilmesi gerektiğini söyleyen yetkililer bunu yapmayan otel yetkilileri hakkında soruşturma yapıldığını belirttiler.

BAKMADAN GEÇME!