Motosiklet çalıntı çıktı

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet çalıntı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2015 01:41

ÖNCEKİ gün Beşiktaş Balmumcu’da emekli Albay Fehmi Altınbilek (67) ve eşi Asuman Altınbilek’in (66) yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin susturuculu tabanca kullandığı, motosikletin de çalıntı olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

Oy kullandıktan sonra uğradığı silahlı saldırıda karnı, dirseği ve bacağından yaralanan Altınbilek’in tedavisi sürerken, bacağından yaralı eşinin güvenlik açısından başka bir hastahaneye sevk edildiği bildirildi. Olay günü, emekli Albay Altınbilek’in, sabah gelen asker korumasını almadan oy kullanmaya gittiği anlaşıldı. Terörle Mücadele Yasası kapsamında yeni kimlik verilerek ‘Çetin Oğuz’ adını alan Altınbilek’in, yeni kimlik bilgileri ve adresinin saldırganlarca nasıl belirlendiği de araştırılıyor. Altınbilek’in son dönemde bazı yasadışı örgütlerden ölüm tehditleri aldığı belirtiliyor.

O da dinlendi

HÜRRİYET, 3 Aralık 2014’te ‘VIP Kulak’ manşeti ile 2008-2009 yılları arasında 160 ismin ‘istihbari dinleme’ adı altında, ‘terör ve organize suç örgütü’ üyesi oldukları gerekçesi ile dinlenmesini gündeme taşımıştı. Ali Fuat Yılmazer’in İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü yaptığı dönemde telefonları usulsüz olarak dinlenen 160 kişilik listede emekli albay Fehmi Altınbilek’in de adı vardı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!