MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Pensilvanya ile 12 yıl birlikte olmadık

Güncelleme Tarihi:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Pensilvanya ile 12 yıl birlikte olmadık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2015 01:31

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik “Kandil’in, Pensilvanya’nın milliyetçisi” sözlerine sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Seçim mitinglerine Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’da devam eden Bahçeli, özetle şunları söyledi: “7 Haziran’da yalan gidecek, talan bitecek; Türkiye yükselecektir. 7 Haziran bayrağı tahrik sayan, Türk olmayı suç gören, haçlı heveslerine payandalık yapan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin son günü, iktidar ömrünün son nefesidir.

ERDOĞAN AZGINLAŞMAKTA


Erdoğan her gün miting yapmaktadır. 7 Haziran yaklaştıkça Erdoğan azgınlaşmaktadır. Cumhurbaşkanlığından fiilen inmiştir. Çünkü Erdoğan bu makama layık değildir. Mizaç ve meşrebi buna uygun değildir. Erdoğan siyasetin dibindedir. Erdoğan, Davutoğlu’nun yetersizliğinden takviye güç olarak, görüntü de yedek, gerçekten asıl oyuncu olarak meydanlara çıkmış, fitnenin sözcüsü olmuştur. Her gün bize sövüyor. Be hey densiz, bey hey kanun tanımaz, ahlak bilmez; sen Cumhurbaşkanısın, sen devletin başısın. Ne geziyorsun meydanlarda, bizimle ne uğraşıyorsun? Erdoğan oyundur, yalandır, aldatmadır, tuzaktır, komplodur.

HALT ETTİN YİNE ÇAKTIN

Bize Kars’tan Esad’ın, Pensilvanya’nın, Kandil’in milliyetçisi diyor. Halt ettin Erdoğan. Yine çaktın Erdoğan. Yine yanlışa battın Erdoğan. Biz zalim Esad’a çok şükür kardeşim demedik, ailece tatile çıkmadık. Biz Pensilvanya’nın kuyruğunda gezmedik, 12 yıl birlikte olmadık. Hele hele Kandil’in yolunu hiç bilmedik. Ve sadece gidersek, Türk bayrağı dikmek için gideceğimizi söyledik. Erdoğan sen Esad’ın kirli bir kopyası, Pensilvanya’nın eski sevdalısı, Washington’un daimi tutsağı, Kandil’in tavizsiz havarisi, Ermeni hısmı, Türklüğün yaşayan düşmanısın.

Adana’da yakalanan MİT TIR’ları yardım götürüyormuş. Türkmenler her gün ölüyor, Erdoğan ve zihniyeti selefi gruplarla düşüp kalkıyor. Biz Kerkük derken, Erdoğan Mursi’yle dört parmak hesabı yapıyordu. Biz Türkmenler için yanıp tutuşurken; Erdoğan peşmerge nifakıyla varil varil petrol anlaşması imzalıyor, sıra gecelerinde çiğ köfteli eğlenceler düzenliyor. Bayır Bucak Türkmenleri canımızdır, Türkmeneli Türk’tür, Türk kalacaktır.

AMPULLÜ SIRTLAN


Erdoğan ‘Hatay Pazar günü sandıkları patlatıyor mu?’ dedi. Erdoğan sandığın patlayıp patlamamasıyla niçin ilgileniyor. Şerefli ve namuslu bir cumhurbaşkanı her siyasi partiye eşit mesafede durmayacak mı? Erdoğan, ‘Gönlümde aslan yatıyor’ diye AKP’ye gönderme yapıyor. Gönlünde yatan ampullü sırtlanı Hataylı iyi bilir.
Davutoğlu’nun isim koleksiyonuna diyeceğim yok. Kimi pul biriktirir kimi unvan. Unvan serisine yenileri eklendi. Hata Ahmet, aciz Ahmet, müflis Ahmet, yalan Ahmet olarak akıllarda kalacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!