Yılbaşı partisi kabusu

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı partisi kabusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2015 01:47

Antalya’da zincirleme istismar davası görülüyor. Yılbaşı gecesi 2 hayat kadınıyla başlayan, üniversiteli erkeğe tecavüzle devam eden, 16 yaşındaki bir kızın da istismara uğradığı kâbusta başsanık Oktay D.

Haberin Devamı

ANTALYA'da madeni yağ satışı yapan Oktay D. (39), aralık ayında otostop çeken üniversite öğrencisi G.Ö.'yü (22) aracına alıp Burdur’dan Antalya'ya getirdi. Yol boyu sohbet eden Oktay D. ile G.Ö. yılbaşını birlikte geçirmeye karar verdi. Plana göre yılbaşı gecesi Oktay D.'nin evinde toplanılacak, eve 2 de hayat kadını getirilecekti.

ÜNİVERSİTELİYE TECAVÜZ

Yılbaşından önce Oktay D. eşi ve iki çocuğunu köye gönderdi. G.Ö. ise arkadaşı H.Y.'yi (21) de yanına alarak, iki kadınla birlikte Oktay D.'nin evine gitti. Evde Oktay D.'nin 16 yaşındaki oğlu ve ayakkabı imalatçısı arkadaşı Mehmet Ç. (33) de vardı. Eve gelen kadınlar için “Ben bir şey anlamadım” diyen Oktay D., iddiaya göre üniversiteli gence silah zoruyla tecavüz etti. Arkadaşı Mehmet Ç.'ye de cinsel istismarda bulundu.

Haberin Devamı

TİYATRO DİYE İSTİSMARA

G.Ö.'nün arkadaşı H.Y.'yi de dövüp soğuk su altında işkence yaptı. Ertesi gün 2 gencin telefonlarını 500 liraya sattırıp parasını alan Oktay D., G.Ö.’yü "Bana kız bulacaksın" diyerek tehdit etti. Bunun üzerine G.Ö., 16 yaşındaki kız arkadaşını, tiyatro gösterisi için oyuncu arandığı bahanesiyle Oktay D.’nin evine götürdü. Oktay D., kız çocuğuna burada cinsel istismarda bulundu.

KIZ ÇOCUĞUYLA ÇÖZÜLDÜ

Korkunç olaylar zinciri kız çocuğunun yaşadıklarını annesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Oktay D. ile Mehmet Ç. tutuklandı. Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 gün önce görülen duruşmada Oktay D., kendisine iftira atıldığını öne sürerek şu iddiada bulundu: “Oğlumun deri döküntüsü yapan ala hastalığı var. Bu hastalığa cinsel ilişkinin iyi geldiğini duymuştum. Bu nedenle iki kadının gelmesine izin verdim. Kimseyi zorla evimde tutmadım. Rehin almadım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!