Şehidin ablası: Hakkım sana sonuna kadar helal olsun

Güncelleme Tarihi:

Şehidin ablası: Hakkım sana sonuna kadar helal olsun
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2015 14:50

İSTANBUL’da kaza yapan bir meslektaşını ekip otomobiliyle hastaneye götürmek isterken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru 25 yaşındaki Murat Boyraz, Kayseri’de toprağa verildi. Cenaze sırasında ablası Dilek Evgötüren, tabuta sarılarak, "Hakkım sana sonuna kadar helal olsun" diyerek gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

İstanbul, Esenler’de, kazada yaralanan bir polisi ekip aracıyla hastaneye götürmek isterken Vatan Caddesi’nde geçirdiği trafik kazasında şehit olan Murat Boyraz, memleketi Kayseri’de toprağa verildi. Şehit polisin Türk bayrağına sarılı naaşını önce silah arkadaşları, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alıp, Hunat Camii’ne getirildi.

Şehit polis Murat Boyraz için Hunat Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hakan Topaktaş, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Ali Demiral, Emniyet Müdürü Mustafa Kulular, AK Parti, CHP ve MHP Milletvekili adayları ile şehidin yakınları katıldı. 85 yaşındaki şehit babası Hasan Boyraz, ayakta durmakta zorlanınca cenazeye hastaneden alınan tekerlekli sandalye ile katıldı. Cenaze öncesi 3 çocuk annesi abla Dilek Evgötüren ise kardeşinin tabutunun üzerinde, "Hakkım sana sonuna kadar helal olsun" diyerek gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Öğleleyin kılınan cenaze namazı ardından Şehit Murat Boyraz, Asri Mezarlıktaki polis şehitliğinde toprağa verildi.

ŞEHİT BABASI İKİNCİ KEZ EVLAT ACISI YAŞADI

Diğer yandan şehidin, 6 yıl önce ilk olarak annesi beyin kanamasın ve annesinin ölümünden 3 ay sonrada erkek kardeşinin kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettiği belirtildi. Boyraz’ın 1 yıldan bu yana İstanbul’da görev yaptığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!