Öğretmenler, öğrencilerin gözü önünde tekme tokat kavga etti

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler, öğrencilerin gözü önünde tekme tokat kavga etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2015 13:39

MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde Emire Gözü Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı M.A.Ö. ile fizik öğretmeni M.Z.Ö.’nün, sınıfların birleştirmesi konusunda tartıştıktan sonra öğrencilerin gözü önünde tekme tokat kavga ettiği iddia edildi. Kavgayı ayırmaya çalışan tarih öğretmeni S.Ç. yaralanırken, adı açıklanmayan hamile bir öğretmen de baygınlık geçirdi.

Haberin Devamı

Emire Gözü Anadolu Lisesi’nde bugün öğle saatlerinde, sınıfların birleştirilmesi konusu yüzünden tartışmaya başlayan okulun Müdür Yardımcısı M.A.Ö. ile fizik öğretmeni M.Z.Ö. arasında tartışma çıktı. Aralarındaki tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Okulda öğrencilerin gözü önünde tekme-tokat kavga eden öğretmenleri ayırmaya çalışan tarih öğretmeni S.Ç., yaralandı. Kavgaya tanık olan ve adı açıklanmayan bir hamile öğretmen de baygınlık geçirdi.

Diğer öğretmenlerin haber vermesi üzerine sevk edilen ambulans, baygınlık geçiren hamile öğretmen ve yaralı S.Ç.’yi hastaneye götürdü. Olay yerine gelen polis, kavga eden öğretmenleri, ifadeleri alınmak üzere Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Kavga eden öğretmenler hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı.

BAKMADAN GEÇME!