İsveçli Maggie maganda kurbanı

Güncelleme Tarihi:

İsveçli Maggie maganda kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2015 02:05

TATİL için İsveç’ten arkadaş grubuyla İstanbul’a gelen Maggie Bogda, bara alınmadığı için sağa sola rastgele ateş eden bir magandanın kurbanı oldu. Sigara içmek için barın önüne çıkan Bogda, başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Haberin Devamı


İsveç’te kuaförlük yapan Maggie Bogda, 2 gün önce İstanbul’a geldi. Başta Ayasofya olmak üzere Sultanahmet ve bölgedeki turistik yerleri gezdi. Dün akşam da Beşiktaş’taki bir bara gitti. İçeride eğlenen Maggie Bogda, sigara içmek için arkadaşıyla dışarı çıktı. Bu sırada 2 kişi bara girmek için geldi. Bar güvenlik görevlileri yanlarında kız arkadaş olmayan 2 kişiyi içeri almadı. Araca geri dönen ikiliden biri aracın camını açarak rastgele ateş etti ve hızla uzaklaştı.
İçeri girerken açılan ateşle başından vurulan ve hastahaneye kaldırılan Bogda, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Polis, görgü tanıklarının ifadesi ve güvenlik kamera görüntülerinden silahı ateşleyen kişinin kimliğini tespit etti. E.K. ve yanındaki arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!