Derbi faciası

Güncelleme Tarihi:

Derbi faciası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2015 02:05

İzmir’den Beşiktaş derbisi için İstanbul’a gelen Galatasaray taraftarı gençlerin kullandığı araca, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde tanker çarptı. Bir genç can verdi, 4’ü yaralandı.

Haberin Devamı

FATİH Sultan Mehmet Köprüsü'nde Edirne istikametine seyir halinde olan Aziz Öztürk yönetimindeki sıvı oksijen taşıyan TIR, İzmir'den yola çıkıp Galatasaray-Beşiktaş derbi maçını izlemek için İstanbul'a gelen Galatasaray taraftarlarının bulunduğu otomobile dün sabaha karşı saat 05.30 sıralarında arkadan çarptı.

KALP MASAJI YETMEDİ

Korkunç çarpmayla yarısı ‘yok olan’ otomobilde bulunan Uğur ve Ümit Çoban, Fatih Genç, Sezgin Ateş ile Erkan Dündar isimli 5 genç taraftar yaralandı.
Gençlerden ikisi otomobilden kendi imkânlarıyla çıkmayı başarırken, 3 kişi ise araç içerisinde sıkıştı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekipler, otomobilde sıkışan 2 kişiyi araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri, Uğur Çoban'a (26)
ambulansta uzun süre kalp masajı yaptı. Ancak Çoban yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak kaza yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası 2’si ağır 4 yaralı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Trafik polisleri, sıvı oksijen yüklü TIR’ın şoförü Aziz Öztürk’ü gözaltına alarak, ifadesi için polis merkezine götürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!