Beşiktaş'ta bu sabah iki kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta bu sabah iki kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2015 14:35

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bu sabah iki farklı kaza meydana geldi. Şehrin merkezindeki kazalar sonrası tüyler ürperten görüntüler ortaya çıktı. Yokuş aşağı inen minibüs, şoförün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonrası üç yayayı ezdi. Etrafa savrulan yayalardan ikisinin durumunun ciddi olduğu belirlendi. Diğer kazada ise yolun karşısına geçmek isteyen genç adam 25 metre sürüklendiği otomobilin altında feci şekilde can verdi. Kazaya karışan sürücü ise kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ-Ortaköy’de yokuş aşağıya inerken direksiyonu önce sola, daha sonra sağa kıran minibüs sürücüsü, yol kenarında yürüyen üç kişiye çarptı. Yaya kaldırımına park etmiş bir otomobil yüzünden yolda yürüyen yayalardan ikisi ise ağır yaralandı

Beşiktaşta bu sabah iki kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Ortaköy Palanga Caddesi’nde saat 10.30’da meydana gelen kazada, 34 HS 2305 plakalı bir turizm şirketine ait minibüs sürücüsü, yol kenarında yürüyen üç kişiye çarptı. Çarpmanın etkisi ile ikisi kadın üç kişiye çevreye savruldu.

Kazada, yakındaki bir binanın görevlisi 48 yaşındaki Arif Doldu ile bir şirkette çalıştığı belirlenen Türkan Öztürk ciddi şekilde yaralandı. Binanın bahçesine doğru yuvarlanan Fatma Türkmen ise, sağlık durumu daha hafif olduğu için üçüncü ambulans gelene kadar, olay yerinde bekletildi. Fatma Türkmen’nin bir evde gündelikçi olarak çalıştığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedaviye alındı. Polis kimliği açıklanmayan minibüs sürücüsünü, soruşturma kapsamında polis merkezine götürdü.

Haberin Devamı

Beşiktaşta bu sabah iki kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Minibüs, çekici ile kaldırılırken, soruşturma başlatıldı. Çevrede bulunan bir görgü tanığı, "Yolda yürüyen üç kişiye yukarıdan gelen minibüs çarptı. İkisinin durumu ağırdı" dedi.

ÖLÜME TERK EDİP KAÇTI

Diğer kaza ise Levent Büyükdere Caddesi üzerinde saat 05.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Yaşaroğlu’na Maslak istikametine ilerleyen ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen plakası alınamayan bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yaşaroğlu, yaklaşık 20 metre sürüklendi. Mustafa Yaşaroğlu, kanlar içerisinde kalırken çarpan otomobil durmayarak kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar, ağır yaralı kazazedenin yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yaşaroğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Bazı vatandaşlar olay yerine geç geldiğini iddia ettiği sağlık ekiplerine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta bu sabah iki kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Barış Kaya isimli görgü tanığı Mustafa Yaşaroğlu’nun karışa geçmeye çalıştığı sırada aşırı hızlı olan bir otomobilin çarptığını aktardı. Otomobilin durmayarak kaçtığını söyleyen Kaya, defalarca aramalarına rağmen ambulansın olay yerine geç geldiğini öne sürdü. Kazada hayatını kaybeden Mustafa Yaşaroğlu’nun cesedi gerekli incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!