Otomobilin çarptığı bisikletli öldü

Güncelleme Tarihi:

Otomobilin çarptığı bisikletli öldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2015 12:41

SAKARYA’nın Erenler İlçesi’nde çalıştığı fırından bisikletiyle eve gitmek isteyen 26 yaşındaki Doğan Ölmez, Adapazarı- Karasu duble yolunda karşı tarafına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu öldü.

Haberin Devamı

Kaza, Adapazarı-Karasu Duble Yolu, Erenler Küpçüler Kavşağı yakınlarında bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Küpçüler Mahallesi’nde oturan ve evinin yakınlarındaki bir fırında çalışan Doğan Ölmez, bu sabah işten çıktı. Evine götürmek üzere yanına aldığı ekmeklerle bisikletiyle pedal çeviren Ölmez, Adapazarı-Karasu karayolunda Erenler yönünden karşı tarafa geçmek istediği sırada Mustafa Kartalyönetimindeki 54 EK 156 plakalı otomobil çarptı.

Otomobilin çarptığı bisikletli öldü

Çarpmanın şiddetiyle otomobilin ön camına çarpan Doğan Ölmez ve elindeki ekmek poşeti çarpışmanın şiddetiyle metrelerce savrulurdu. Sevk edilen 112 ekibi yerde kanlar içinde yatan gence yaptığı ilk müdahalesi sırasında öldüğünü belirledi.

Haberin Devamı

Otomobilin çarptığı bisikletli öldü

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Polis, kazanın olduğu bölgeye şerit çekerek araştırma yaparken gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Gencin acılı yakınları, yolda üzeri kapalı olan gencin cenazesinin yanına gitmek istedi ancak polis engel oldu. Cenaze, olay yerine gelen cenaze aracıyla önce Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na, sonra da Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Otomobilin çarptığı bisikletli öldü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!