CHP’nin seçim otobüsüne bırakılan çanta panik yarattı

Güncelleme Tarihi:

CHP’nin seçim otobüsüne bırakılan çanta panik yarattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 13:52

ANTALYA’da CHP’nin seçim çalışmaları yürüttüğü otobüsün bagaj kısmına bırakılan çanta panik yarattı. Polis, caddeyi iki taraflı olarak trafiğe kapatarak, geniş güvenlik önlemi aldı. Uzmanlar tarafından patlatılan çantada özel olarak paketleme yapılmış gazete kağıtları çıktı.

Haberin Devamı

Olay, Kepez İlçesi, Sakarya Bulvarı’nda meydana geldi. CHP’nin seçim çalışmalarını yaptığı ofise gitmek için 07 SB 323 plakalı otobüsün yol kenarına park eden sürücü İsmet Odabaşı, geri geldiğinde bagaj kısmının açık olduğu ve içine bir çantanın bırakıldığı görünce durumu polise bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine çok sayıda polis ekibi ve uzman ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi gidiş geliş olmak üzere yaya ve araç trafiğine kapattı. Uzmanlar, tarafından otobüs dışına çıkartılan çanta fünye ile patlatılarak imha edildi. Çantanın içinden özel olarak paketlenmiş gazete kağıtları çıktı.

Olayı yakından izleyen CHP Milletvekili adayı Mustafa Akaydın, iki ihtimal üzerinde durduklarını belirterek, "Birisi uyumak için yapmış olabilir. Ya da provokatif bir şey var. Polis, değerlendiriyor. Duruma göre bizde açıklamaya yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!