'Eş değiştirmeli fuhuşun' yapıldığı villanın içinden görüntüler

Güncelleme Tarihi:

Eş değiştirmeli fuhuşun yapıldığı villanın içinden görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2015 01:21

Adana'da eş değiştirme yöntemi ile fuhuş yapılan villanın görüntüleri ortaya çıktı. Villaya Adana'dan 6, Mersin'den 5, Kayseri, Osmaniye ve Düziçi'nden birer çiftin, işadamlarının ise Hakkari, Diyarbakır, İzmir, Ankara, İstanbul ve Antalya'dan geldiği belirlendi. 15 çiftten 11'inin evli olduğu, 2 çiftin birlikte yaşadığı, 2'sinin ise sevgili olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri şafak vakti yaptığı operasyonda eş değiştirerek para karşılığı fuhuş yapan gruba operasyon yaparak çeteyi çökertmiş, çete lideri Eren Ş., sevgilisi Ebru A. ile birlikte 23 kişiyi gözaltına almıştı. Bunlardan 14'ü erkek 1'i kadın 15 kişi tutuklandı. Çetenin haftada 3 gün özellikle hafta sonları eşler ve iş adamlarıyla birlikte bin 500 ile 700 lira arasında değişen fiyatla fuhuş yaptıkları villanın da görüntüleri ortaya çıktı. Lüks villanın her odasında yatak, salonda çok sayıda içki şişesi ve yatak altlarında fantezi iç çamaşırları olduğu görüldü. Çetenin villayı özellikle şehir dışında seçtiği belirlendi. Ayrıca villada yanar döner ışık sistemi kurulduğu, bu ışıklar altında parti yapıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İŞTE O VİLLANIN İÇİNDEN FOTOĞRAFLAR

ÖNCE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ DÜŞÜRDÜ
Çete lideri Eren Ş.'nin kendi kız arkadaşı Ebru A. ile bu işe başladığı, daha sonra Çukurova Üniversitesi Voleybol Kulübüne gelen kızları kız arkadaşının yardımıyla ağına düşürdüğü belirlendi. Eren Ş. bu yöntemle çok sayıda üniversite öğrencisi kızı villaya getirip burada toplu seks yapmalarını sağladı. Eren Ş. bu öğrencilerden para almadan toplu seks yaptırdığı için bundan dolayı işlem yapılamadı. Genç kızların şikayetçi olması durumunda ayrıca Eren Ş. ve sevgilisi hakkında işlem yapılacak.

Eren Ş. daha önce tanıdığı üniversite öğrencisi İ.D.A (20) isimli genç kızı da bir gün villaya davet etti. Eren Ş. villaya gelen üniversite öğrencisine alkol ikram etti. Genç kız bir yudum alınca içinde ilaç olduğunu fark etti ve villadan ayrıldı. Operasyon sonrasında genç kız, Eren Ş.'den şikayetçi oldu.

FACEBOOK'TAN EVLİ ÇİFTLERİ TAKİBE BAŞLADI

Üniversite öğrencilerinin yanı sıra sosyal paylaşım sitesi üzerinden de evli çiftlere yönelen ve Facebook'tan çok sayıda çiftle iletişime geçen Eren Ş.'nin, yaklaşık 50 çifti villaya getirdiği ve çiftlerden para almadığı, ancak buraya gelenlerden sadece 15 çiftin para karşılığı eş değiştirerek seks yapmayı kabul ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

OPERASYONDA SEVGİLİSİNİN EVİNDE YAKALANDI
Bu arada tutuklanan H.L.'nin evli olmasına rağmen bir de birlikte yaşadığı sevgilisi İ.B. ile eşli seks partilerine katıldığı, İ.B.'yi de "Bu partilere katılırsan seninle evleneceğim" diyerek ikna ettiği ortaya çıktı.

Polis operasyon yaptığında ise H.L.'yi başka bir kadının yatağında yakaladı. Bu durumu öğrenen İ.B.'nin sorgu sırasında sinir krizleri geçirerek, "Benimle evleneceğim diye kandırıp bu partilere soktu. Başka bir kadının kucağında yakalanmış, lanet olsun" dediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!