MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Kürt kardeşim bizim safa gir

Güncelleme Tarihi:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Kürt kardeşim bizim safa gir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 01:40

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kürt vatandaşlara seslenerek “Kardeşlerim, gelin bizimle aynı safa girin. AKP, PKK ve HDP’nin oyunlarına aldanmayın. Geleceğinizi Türkiye’den başka yerde aramayın. Teröristler sizi temsil edemez” dedi. Mersin ve Niğde mitinglerinde konuşan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

KANDİL YEDEĞİ, İMRALI VAGONU

“(AK Parti’yi Kuvayı Milliye olarak tanımlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hitaben) Kendisi yanlış bilgilendirilmiş. AKP, Kuvayı Milliye değil, Kuvayı İnzibatiye’dir. (Kurtuluş Savaşı’nda İstanbul Hükümeti’nin Kuvayı Milliye’ye karşı kurduğu, yarı resmi askeri örgüt.) AKP milletin birliğine değil, parçalanmasına hizmet eden Kandil yedeği, İmralı vagonu, Mondros artığı, Sevr kanalı, BOP’un kiralık zihniyetidir. AKP yalandır, yozlaşmadır, yolsuzluktur, kanunsuzluktur, yabancılaşmadır.

MİLLETİN ANASINA KÜFRETTİLER

“Davutoğlu dün Balıkesir’den yine yalan rüzgârı estirmiş. Kalkınmışız, doymuşuz, giyinmişiz... Kardeşlerim bu sözlere inanıyor musunuz? AKP, yolsuzluk ve hırsızlık düzeni kurmuştur. İhale ve imar mafyaları, milletin anasına küfretmeye yeltenen havuzcu işadamları köşeyi dönmüştür.

Haberin Devamı

GÜNAHKÂRLIKTA ZİRVE

Ağızlarından Kudüs, Kabe, başörtüsü, Kuran ve iman sözcükleri düşmeyen haram kadroları yemiş, içmiş, yükünü tutmuştur. İslam ahlakından nasibini almayan, ar ve haya duygusu tanımayan ne kadar süfli varsa günahkârlıkta zirveye çıkmıştır. Bütün bu rezaletler, din ve inanç sömürücüsü AKP döneminde yaşandı. 17-25 Aralık; AKP’nin aile boyu rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlık bataklığına saplandığını gösteren bir milattır. Mersinli, evinde rüşvet paralarını çocuklarıyla sıfırlayan, kupon arazi takipçisi bir Başbakan’ı ilk kez görmüştür. Milletimiz, 29 yaşında bir kara paracıya, ‘Senin önünde ben yatarım diyen’ bakanları ilk defa tanımıştır. Cumaları ayet salladığını hayasızca söyleyen bakanlar ilk defa siyasette boy göstermiştir.

ANKARA’DA HIRSIZ VAR

Beştepe’deki kaçak ve karanlık sarayın mimarı, Türk siyasi hayatının bugüne kadar hiç görmediği bir haram saltanatı kurmuştur. AKP yöneticilerinin eşi ve benzeri görülmemiş kirli çamaşırları bu vesileyle ortalığa saçılmıştır. Dönemin Başbakanı’nın bu pisliklerin üstünü örtmek telaşıyla çırpınışları nafiledir. Hukuka saldırı bumerang gibi dönecektir. Hâkim, savcı, polislerin zindana mahkûm edilmesi, mesleklerinden atılması, mağdur edilmesi hırsızlık gerçeğini örtemeyecektir. Ankara’da hırsız vardır, hırsız iktidardadır. Yüce Divan’dan kaçırılan AKP’li dört eski bakan, eninde sonunda yargının önüne çıkarılacaktır. Biz yürüdükçe Erdoğan pısacak, Davutoğlu sinecek, teröristler saklanacak, Türklük hasımları bozguna uğrayacaktır.

Haberin Devamı

SİSİ-ERDOĞAN AYNI, DAVUTOĞLU KUKLA

“Şimdi gündem Mursi. Elbette Sisi yönetiminin kararı ilkellik ve insafsızlıktır. Mısır’da adalet yoktur. Peki, Türkiye’de var mıdır? Sisi’yi eleştiren ve sandığın cezalandırıldığını söyleyen Erdoğan, adaleti hangi cüretle ağzına alabilmektedir? Ha Sisi, ha Erdoğan, fark yoktur. Erdoğan Türkiye’nin sözü dinlenen ülke olduğunu iddia etmektedir. O zaman Mursi’ye verilen cezanın önüne geçsin de görelim, kendisini tebrik edelim. İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda konuşmak kolaydır. Davutoğlu’ndan bahsetmek ise zaten gereksizdir. Başbakanlık saray kuklasının işgali altındadır.”

Mersin mesajları

MHP Lideri Bahçeli, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki alanda düzenlediği mitingte yoğun ilgiyle karşılaştı. Parti bayraklarıyla alanı dolduran kalabalık, açtıkları pankartlarla desteğini gösterdi. Bahçeli ise alanı dolduran vatandaşlara karanfil atarak karşılık verdi.

BAKMADAN GEÇME!