Neresi istikrar

Güncelleme Tarihi:

Neresi istikrar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2015 01:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AKP bütün bu felaketin gerçek ve ilk sorumlusudur. Birileri bu rezaletlerin adını istikrar koymuş, bozuk plak gibi tekrarlayıp durmaktadır” dedi.

Haberin Devamı

Seçim çalışmalarını Antalya ve Konya’da düzenlediği mitinglerle sürdüren Bahçeli, özetle şunları söyledi:

HANELER GÖZETLENDİ

“AKP korku devletini kurmuş, telefonlar dinlenmiş, haneler gözetlenmiş, insanlar izlenmiştir. Türkiye telekulak çetelerinin merkezi haline gelmiştir. Türkiye kumpasçıların eline geçmiş, rüşvetçilerin, rezillerin tutsağı olmuştur. Tehdit, huzur ve esenliğimize kadar ulaşmış, tüm Türkiye’yi sarmıştır. Konu artık iyi veya kötü yönetim konusu olmaktan çıkmıştır. Devlet ve milletçe var olma, yok olma noktasına dayanmıştır. AKP bütün bu felaketin gerçek ve ilk sorumlusudur. Birileri bu rezaletlerin adını istikrar koymuş, bozuk plak gibi tekrarlayıp durmaktadır. AKP iktidardan inerse istikrardan eser kalmazmış. Davutoğlu’na göre istikrar demek AKP demekmiş. Bu kaosun, bu yalan sultasının, ihanet ve melanet saltanatının neresinde istikrar buluyorsunuz? Bazıları AKP’nin devamını istemekte, bunun adını da istikrar koymaktadır. AKP’yi isteyenler, işbirlikçiler, destekleyen bölücüler, bekleyen yağmacılar, katkı sağlayan Türk düşmanları, tercih eden 17-25 Aralık’ta yakayı ele veren rüşvetçi, hırsız ve utanmaz yandaşlardır. Kargaşa, kavga, hakaret, işsizlik, açlık, soygun. Bu mudur istikrar? Bunlara göre Türkiye büyümektedir. Ecdad yadigarı vatan topraklarından namertçe kaçtılar, Süleyman Şah’ın türbesini kamyona yükleyip Eşme’de soluğu aldılar. Sonra da ‘Başardık, dünya bizi alkışladı’ diyerek alay ettiler.

Neresi istikrar


BAHŞİŞLE YETİNİYORUZ

Etrafınızda bir cennet var. Ancak sizler güzelliklerden mahrumsunuz. Çünkü cebinizde paranız yoktur. Hepsinden önemlisi eğlenecek takatiniz yoktur. Birileri eğlenirken, sizler bakıyorsunuz. Üreten siz, tüketen başkalarıdır. Antalya dünyaya dönük yüzümüz, iftiharımızdır. Fakat sizlerin de dünya gözüyle refah hakkınızdır. Çarpık turizm politikaları bu sektörü giderek yabancılaştırıyor. Hükümet ne yapıyor? Sadece izliyor. Hatta alkışlıyor. Destekliyor. Antalyalı ne yapıyor? Yabancının yemeğini yapıyor, hizmetinde bulunuyoruz, bahşişi ile yetiniyoruz. Kaçınız bu otellerde tatil yapabildi? Kaçınız bu otellerin kapısından girebildi? Güneş sizin, kum sizin, orman sizin. Peki yararlanan siz misiniz? Antalyalı zor durumdadır. Her gün bir kepenk, gerisinde borç bırakarak kapanmaktadır.

EN KRİTİK SEÇİM

7 Haziran, yakın tarihin en kritik seçimi. Türkiye ya AKP ile eksik kalmış bir yıkımı tamamlayacak ya da kendi geleceğini kendi azim ve kararı ile tayin edecektir. Tehlike büyük. Türk’ün hürriyeti, Cumhuriyet’in bağımsızlığı ve milli varlıklarımız bizzat AKP ile tehdit altında. Tehlike her yandadır. Tehlike elden çıkarılmak istenen Kıbrıs’ta, soydaşlarımızın katledildiği Kerkük’te, kaçak ve karanlık sarayda, AKP–HDP–PKK- Barzani ittifakında, uyuşturucunun kol gezmeye başladığı okullardadır.” m

Haberin Devamı

Asena selfie’si

Haberin Devamı

MHP Lideri Bahçeli, önceki gün Isparta ve Burdur’da, dün ise Antalya ve Konya’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Mitingleri izleyen partili gençler, elleriyle bozkurt işareti yaparak selfie çekti, fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Miting meydanlarında 7’den 70’e binlerce partili bir araya geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!