Çanakkale ve Denizli'de karşıt görüşlü gruplar arasında kavga

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale ve Denizlide karşıt görüşlü gruplar arasında kavga
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 12:11

İki kentte karşıt görüşlü gruplar arasında kavga çıktı. Çanakkale'de 3 kişi yaralanırken 9 kişi de gözaltına alındı, Denizli'de ise 5 öğrenci yaralandı.

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'DE GECE TAŞLI SOPALI KAVGA

Çanakkale'deki olaylar, saat 22.45 sıralarında Barbaros Mahallesi Plaj Caddesi üzerinde karşıt görüşlü iki grubun karşılaşmasıyla başladı. Sözlü tartışmanın başlaması üzerine vatandaşlar 155 Polis hattını arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ellerinde sopalarla bir grubun yürüdüğünü belirleyen polis, takviye ekip istedi. Çevik kuvvetin de destek vermesiyle eli sopalı grup bir sokak arasında polis kordonuna alındı. Caddede yürüyen karşıt görüşlü grup slogan atarken, diğer grup üyelerinin taşlı saldırısına uğradı. Polis, taş atan grubu biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Diğer grup üyeleri ise polisin müdahalesiyle bölgeden uzaklaştırıldı.

Çanakkale ve Denizlide karşıt görüşlü gruplar arasında kavga

Haberin Devamı

Olaylara karıştığı iddiasıyla 9 kişiyi gözaltına alınırken, çıkan arbedede 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Çanakkale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

BİR GERGİNLİK DE DENİZLİ'DE YAŞANDI

Denizli’nin Bekilli İlçesi’nde de karşıt görüşlü üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada 5 öğrenci yaralandı.

Çanakkale ve Denizlide karşıt görüşlü gruplar arasında kavga


Olay, saat 22.00 sıralarında Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören 40 kişilik öğrenci grubu, Bekilli Atatürk Lisesi önünde bir grup karşıt görüşlü öğrenciye saldırdı. Öğrencilerin taşlı ve muştalı saldırısında 5 öğrenci yaralandı. İddiaya göre polis, kavga eden gençleri ayrımak için havaya ateş açtı. Kavga sırasında yaralanan ve Bekilli Sağlık Ocağı’na kaldırılan yaralı öğrenciler, daha sonra Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Çanakkale ve Denizlide karşıt görüşlü gruplar arasında kavga


Bekilli’de bir ay öncede karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada iki öğrenci yaralanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!