MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Eşme’ye PKK’nın kortejiyle gitti

Güncelleme Tarihi:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Eşme’ye PKK’nın kortejiyle gitti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2015 00:56

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’na hitaben “Alan aldı, satan sattı. Bundan sonra sana düşen ömrün boyunca duyacağın vicdan azabıdır.

Haberin Devamı

Nevşehirli kardeşim bu tezgâha inanacak mısınız? PKK’nın kortej ve kontrolünde Eşme’ye giden Başbakan’ı haklı bulacak mısınız” dedi. Nevşehir ve Aksaray mitinglerinde konuşan Bahçeli, şöyle devam etti:
“(Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in makam aracını iade etmesiyle ilgili sözleri üzerine) “Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı’na otomobil almak istiyorsa, bankalardaki milyarlarından küçük bir bölümünü buna ayırmasında hiçbir mahsur yoktur. Devlet kesesinden cömertlik yapmak kimsenin haddi değildir.
Başbakan, Nevşehir’de sözde Dersim katliamını ‘modern Kerbela’ katliamı olarak tanımlamıştır. Dersim hainliğine Kerbela diyerek, Ermeni çetelerinin katliamını da görmek istemediler. Ermeni diyasporasına mektuplar yazdılar, 1915 olaylarını çarpıtmaktan geri durmadılar. Katile ‘sayın’ hitabıyla milli bariyerleri yıktılar.

MAT OLAN İKİ MÜFLİS ŞAHSİYET

Suriye’nin Eşme köyüne gittin; kimleri devreye soktun, izin ve icazet aldın? PKK’lı teröristlerin hâkimiyet kurmasından, türbenin yeni yerine yakın bir mesafede İmralı canisinin posterleri ve örgütünün paçavralarının dalgalanmasından hiç mi rahatsız olmadın? Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’ndan Türk bayrağını indiren Davutoğlu ve Erdoğan’dır. Şah mat diyerek mat olan ve vatanımıza sırt dönen bu iki müflis şahsiyettir. Davutoğlu, soruyorum sana; Eşme’ye giderken PKK terör örgütü ile temasın oldu mu, kuryeler gidip geldi mi? Bunlara cevap ver. Manevi emanetleri kamyonlara yükleyip kaçanlar, Süleyman Şah huzuruna çıkacak ne yüzünüz, ne de siyasi şerefiniz kalmıştır. Siz ziyaret edeceksiniz, Kandil’e gidin, İmralı’da dolaşın, Türk düşmanlarının kollarına atılın.”

Haberin Devamı

2.5 milyon Suriyeli’ye var emekliye kaynak yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Eşme’ye PKK’nın kortejiyle gitti


MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Karabağlar’daki Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışında konuştu: “Devletin 2.5 milyonluk Suriyeliye bakacak gücü var da emeklinin, asgari ücretlinin yüzünü güldürecek kaynağı mı yoktur? Bugün geldiğimiz noktada ne hazindir ki Türkiye’yi yöneten zihniyetin 12 Eylül’den ne farkı var? O gün de Kenan Evren bir parti için miting yapıyordu, bugün de yapılıyor. Darbeci zihniyet değişmiyor. Yok aslında birbirinden farkı.”


BAKMADAN GEÇME!