‘Kaset’e taviz yok

Güncelleme Tarihi:

‘Kaset’e taviz yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2015 00:56

Başbakan Ahmet Davutoğlu, isim vermeden MHP’li Meclis Başkanvekili Meral Akşener’le ilgili ‘kaset’ iddialarına tepki göstererek, “Kim şantaj, kaset söylentileri üzerinden siyaset yaparsa karşısında bizi bulur. Kasetti, şantajlardı, perde arkası oyunlardı, bunların hiçbirisine hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz” dedi. AK Parti’nin Isparta ve Burdur mitinglerinde konuşan Davutoğlu, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

MİLLİYETÇİLİK TASLAMASIN

“(MHP lideri Bahçeli’nin ‘şerefsiz’ suçlamasına yönelik) Siyasetçinin şerefi vatan toprağının her yerine adım atmasıyla ölçülür. Hodri meydan... Osmaniye’de kendisi aleyhine tezahürat yapılıp yuhalandığında susturdum. Bizim siyasi anlayışımızda tahkir etmek, hakaret etmek yok. Ama o bize günlerdir hakaret ediyor. Batıda dolaşıp doğuya adım atmadan milli birlikten söz etmek lafı güzaftır. Hakkâri’deki al bayrak benim şerefimdir, onu AK Parti dalgalandırıyor, Diyarbakır’daki o şerefi biz ayakta tutuyoruz. Bitlis’teki, Bingöl’deki kardeşlerimizle biz kucaklaşıyoruz. Türkiye’nin her meydanına gitsinler, halkla kucaklaşsınlar ondan sonra bize milliyetçilik taslasınlar. Hem gidemeyecekler, gittiklerinde de Tunceli’deki gibi arkalarında koruma ordusuyla meydanda bir konuşma yapıp dönecekler, sonra da vatan toprağına sahip çıkamayıp milliyetçilik taslayacaklar.

BİZE KURT, HDP’YE KUZU


CHP’nin, HDP Eşbaşkanı’nın Kudüs’le, Taksim’le Kâbe’yi kıyasına söz ettiğini duydunuz mu, bize saldırırken kurt, milletin maneviyatına saldıranlara kuzu. ‘Bize sığınan Türkmenleri göndereceğiz’ diyenlere de Bahçeli’den ses yok. Başbakan yardımcılığı döneminde yurtdışındaki ecdat topraklarında taş üstüne taş koymadı. Tank için hibe, helikopter için Amerikan kongresinden onay bekliyorlardı. Biz TSK’ya da devlete de onur kazandırdık. Bugün ilk kez Atak helikopterlerimiz uçtu, Başbakan’ı korudular. Artık TSK’nın kullandığı her malzeme yüzde 100 TC damgalı, şeref budur. Bahçeli’ye de diğerlerine de sesleniyorum: Gelin şu siyasi mücadeleyi hikmetle, adapla yapalım.

AYNI KAPTAN SU İÇİYORLAR

Kılıçdaroğlu da yoksulluk edebiyatı yapıyor. CHP ile HDP aynı kaptan su içiyor. CHP’ye verilen her oy HDP’ye, HDP’ye verilen her oy CHP’ye verilmiş gibidir. İkisi de aynı yoldan yürüyor, tek parti zihniyeti yolundan.”

Gülden kolye

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Davutoğlu, dün önce Isparta’daki Hükümet Meydanı’ndan halka seslendi. Kürsüye çıktığında bir partilinin hediye ettiği Isparta güllerinden yapılmış kolyeyi boynuna takan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu’na da gülden kolye verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!