Kamp Armen’de vicdan nöbeti

Güncelleme Tarihi:

Kamp Armen’de vicdan nöbeti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2015 01:56

YÜZLERCE Ermeni çocuğun hayatında unutulmaz hatıraları bulunan Tuzla’daki Kamp Armen’de vicdan nöbeti sürüyor. Duvarları yıkık, etrafı yabani otlarla dolu olsa da Kamp Armen’de kaçak bir komün hayatı yeniden başladı. Destek için gelenlerle, kamp yeniden ‘hayat’ buldu.

Haberin Devamı

‘VARLIK SAVAŞI’

Kamp Armen’de vicdan nöbeti

Pazar gününü Kamp Armen’de geçirenlerden biri de, eşi Gelişim ve kızı Zeynep Duru ile gelen öğretmen Murat Bulut’tu (sağda). Bulut neden Kamp Armen’de olduğunu, “Burası, bir halkın yetim çocuklarının alınteriyle, emekleriyle, küçücük elleriyle meydana getirdikleri, var olma mücadelesi verdikleri bir yer. Ben de eşim ve çocuğumla destek olmaya geldim” diyerek özetledi.

Kamp Armen’de vicdan nöbeti

İMZA KAMPANYASI


ÊKamp Armen’in yıkılmaması için internetten imza kampanyası başlatıldı. Ayrıca sosyal medya üzerinden düzenli olarak kampta kalan aktivistlerin ihtiyaç listesi yayınlanıyor. Kamp Armen’e aileleriyle birlikte gelenler ihtiyaç listesindeki erzakları da beraberlerinde getiriyor. Kamp Armen’de nöbet tutanlar da gelen ziyaretçileri için çeşitli aktiviteler düzenliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!