Damadının kız kardeşini öldüren sanığa tahrik indirimi talebi

Güncelleme Tarihi:

Damadının kız kardeşini öldüren sanığa tahrik indirimi talebi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 17:21

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde, gönül ilişkisi yaşadığı damadının kız kardeşi 27 yaşındaki Sanem Kulan’ı bıçaklayarak öldüren 54 yaşındaki Hasan Yoldaş’ın ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Haberin Devamı

Sanem Kulan, 10 Ekim 2013’te annesiyle birlikte yaşadığı Murtaza Mahallesi’ndeki evinde, eşinden ayrı yaşayan ağabeyinin kayınpederi Hasan Yoldaş tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Zonguldak 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Hasan Yoldaş, bugün görülen duruşmada hakim karşısına çıktı.

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanık Hasan Yoldaş ile maktül Sanem Kulan arasında gönül ilişkisi olduğunu, Sanem’in sürekli cep telefonuyla konuşmasına kızan sanığın tepki gösterdiğini, Sanem’in de karşılık vermesi üzerine tartıştıklarını hatırlattı. Sanem’in bıçağı alıp sanığa saldırdığı ve yaraladığına dikkat çeken savcı, daha sonra sanığın bıçağı eline geçirip maktülü 7 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü belirtti. Savcı, bu nedenle sanığa verilecek cezada haksız tahrik indirimi uygulanmasını talep etti. Duruşma, tarafların mütalaaya karşı savunma yapması için ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!