Can alan kalp değil

Güncelleme Tarihi:

Can alan kalp değil
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2015 01:04

Adana’da banyoda kalp krizinden öldüğü açıklanan Ayça Tekin’in cinayete kurban gittiği belirlendi.

Haberin Devamı

Polisin, katilin kaçmaması için ‘kalp krizi’ olarak açıkladığı olayda şüpheli, genç kadının kardeşi gibi sevdiği arkadaşı çıktı.

ADANA’nın Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde oturan Ayça Tekin’den (27) haber alamayan yakınları ve erkek arkadaşı, salı günü evin kapısına geldi. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeri girdiler. Kilitli olan yatak odasının kapısını da kırıp banyoya yöneldiklerinde genç kadının yerde yatan cesediyle karşılaştılar.

POLİSİN ‘KALP’ TAKTİĞİ

Üzerinde gece kıyafeti bulunan, yüzünde de yere çarpma nedeniyle kanama olduğu belirlenen Ayça Tekin’in evinden bilgisayarı, cep telefonu ve giriş kapısının anahtarının da alındığı tespit edildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yatak odasının kapısının anahtarını salondaki çekmecede bulunca 'cinayet şüphesi' üzerinde durmaya başladı. Cinayetin hırsızlık amacıyla işlenmiş olabileceğini düşünen polis, katilin rahat hareket etmesini sağlamak için 'kalp krizi' sonucu öldüğünü duyurdu.

‘ABLA-KARDEŞ GİBİYDİK’

Binanın güvenlik kamera kayıtlarında, genç kadınla bir dönem birlikte çalışan Abdullah Koyuncu’nun (20) eve geldiği fark edildi. Gözaltına alınan Koyuncu suçunu itiraf ederek olay gününü şu sözlerle anlattı: "Abla-kardeş gibiydik. Onun her işine koştum. Ailemle aramızda sorun çıktı, ona içimi dökmek istiyordum. Evine gittiğimde, 'Sonra konuşalım yemeğe gideceğim' diyerek yatak odasına gidip makyaj yapmaya başladı. Ben de öfkelendim, kolundan tutup çekince düşüp başını betona vurdu. Kendinden geçti, benden şikayetçi olacağını düşünerek başını ve vücudunu tekmeledim."

Haberin Devamı

Salı günü evinde ölü bulunan Ayça Tekin bir parfümeri mağazasında müdür olarak çalışıyordu. Abdullah Koyuncu tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!