Erkek cinayetinden kadın cinayetine

Güncelleme Tarihi:

Erkek cinayetinden kadın cinayetine
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 01:12

ANTALYA’da kendisine cinsel saldırıda bulunan eski iş arkadaşını 17 kez bıçaklayarak öldüren 1 çocuk annesi Yasemin Sönmez (32), 7 yıl 4 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi.

Haberin Devamı

Cezaevinden çıktıktan sonra eşinden boşanan kadın, bir otelde şef garson olarak çalışan Hakan Şengül (35) ile tanıştı.

ORMANDA CİNAYET

Tekirova’da aynı otelde çalışmaya başlayan ikili, 1 Kasım’da nişanlandı. 14 Kasım gecesi Kepez’deki kent ormanına giden ikili arasında tartışma çıktı. Şengül, nişanlısını 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cesedi ormanlık alana bırakıp kaçan Şengül, cinayetten 2 saat sonra polis merkezine teslim oldu. 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘tasarlayarak öldürmek’ten ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Hakan Şengül olay gününü şöyle anlattı:

‘NE BİÇİM ERKEKSİN’

“Kepez’deki kent ormanına gittik. Arabaya bindiğimizde araçta tekleme oldu. Yasemin, ‘Daha bu arabayı tamir ettirmedin mi? Sen ne biçim erkeksin’ gibi laflar etti. Tamir için bıçak aldı. Bıçağı elinden aldım. Bu sırada aklıma, Yasemin’in daha önce işlediği cinayetle ilgili söylediği sözler geldi. Bıçağı vermek istemedim. Ağır küfürlerle üzerime gelince elimdeki bıçakla bacağına vurdum.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!