Eski vekilin oğlu öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Eski vekilin oğlu öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 01:12

BATMAN’da eski AK Parti milletvekili Mehmet Nezir Nasıroğlu’nun oğlu Abit Nasıroğlu (25), partinin seçim lokalinde alacak-verecek anlaşmazlığından çıkan silahlı kavgada öldü.

Haberin Devamı

Turgut Özal Bulvarı’ndaki AK Parti Batman İl Başkanlığı yakınlarında çıkan olayda lokalin çaycısı da yaralandı. Ölen Nasırlıoğlu’nun cesedi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, özel harekât timleri AK Parti binasının çevresinde geniş önlem aldı. Nasıroğlu’nun nişanlı olduğu ve hafta sonu evlenmek için düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Eski milletvekili Mehmet Nezir Nasıroğlu, “Olayın partiyle, bizimle bir ilgisi yok” dedi. Müteahhitlik ve çiftçilik yapan Mehmet Nezir Nasıroğlu, üç dönem önce CHP’den milletvekili seçilip istifa ederek AK Parti’ye geçmişti.

OLAY SİYASİ DEĞİL

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar da olayın alacak konusundaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını, siyasi bir boyutu olmadığını söyledi. Saldırı sırasında lokalde bulunan AK Parti Batman 4’üncü sıra milletvekili adayı Adile Gürbüz ise “Bu olay seçim çalışmalarımı engellemeyecektir” diye konuştu. Batman Valiliği, olayı gerçekleştiren 2 saldırganın yakalandığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!