Kocamdan ve sevgilimden koruyun beni

Güncelleme Tarihi:

Kocamdan ve sevgilimden koruyun beni
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2015 01:31

Hem sevgilisi hem de aldatıldığını öğrenen kocası tarafından tehdit edildiğini söyleyen 3 çocuk annesi kadın, karakola başvurarak koruma talep etti. 2 erkeğin şantaj ve tehditten hapsi isteniyor.

Haberin Devamı

ÇEKMEKÖY’de oturan 3 çocuk annesi D.T., (30) Facebook’tan tanıştığı Ömer Ç. (29) ile bir ay birliktelik yaşadı. Sevgilisine çektiği çıplak fotoğraflarını da gönderdi. Kısa süre sonra Ömer Ç., elindeki fotoğraflarla genç kadına şantaj yapmaya başladı. Ardından kocası Ersin T.’ye (35) ulaştı.

FOTOĞRAFLI MESAJ

Ersin T.’ye eşiyle cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen Ömer Ç., elindeki fotoğrafları da gönderdi. Çıplak fotoğrafları gören Ersin T. de, karısını evden kovdu. Karakola giden genç kadın eşinin kendisini öldürebileceğini söyledi, sevgilisinin de tehdit ettiğini belirtti. Hem eşi hem de sevgilisi hakkında uzaklaştırma kararı verilmesini istedi, koruma talep etti.

‘OYUN OYNUYORDU’


Ersin T., “Eşim bir aydır yatağa gelmiyor, Facebook’ta oyun oynadığını söylüyordu. Resimler gelir gelmez karım evden kaçtı. Onu tehdit etmedim” dedi.

Haberin Devamı

İki erkeğe iddianame

ANADOLU Adalet Sarayı Cumhuriyet Savcılığı, Ömer Ç.’nin, kadına ‘şantaj’ ve eşi Ersin T.’ye yönelik ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ten 5 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Aldatılan koca Ersin T.’nin de, eşine ve sevgilisi Ömer Ç.’ye yönelik ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ten cezalandırılması talep edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!