Batıyoruz kurtar bizi

Güncelleme Tarihi:

Batıyoruz kurtar bizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2015 02:16

Ege Denizi, yine bir kaçak faciasına sahne oldu. Tekneleri batmaya başlayınca hamile kadın, Marmaris’teki eşini arayıp yardım istedi. Ekipler 8 kişinin cesedine ulaştı. 3 kişi aranıyor.

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Datça ilçesi açıklarında, Kurucabük mevkisinde içinde 20 Suriyeli kaçağın bulunduğu bir tekne batmaya başladı. İddiaya göre, bu sırada teknede bulunan ve hamile olan bir kaçak, Marmaris’teki eşini arayarak durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirmesini istedi. İhbar üzerine bölgeye giren ekipler, 8 kaçağın cesedini bulurken, biri hamile 2’si kadın 9 kaçağı da kurtardı. Sahil Güvenlik ekiplerinin kayıp olan 3 kaçağı arama çalışmaları sürüyor.

BODRUM’DA DA 12 KAÇAK

Turgutreis Mahallesi açıklarında da, dün saat 07.30 sıralarında, Sahil Güvenlik ekipleri, Yunanistan’ın Kilimli Adası’na giderken fırtınaya yakalanınca Çatalada’ya sığınmaya çalışan 1’i çocuk 12 Suriyeli erkek kaçağı kurtardı. Panikle kürek çekip Çatalada’ya ulaşmaya çalışırken bitkin düşen kaçaklar, Sahil Güvenlik botuna alınarak Bodrum’a getirildi.

Başsız ceset de bir kaçağın mı

Haberin Devamı

BODRUM Ada Boğazı açıklarında kayalıkların arasına sıkışmış bir erkek cesedi bulundu. Cesedin suda uzun süre kaldığı için kollarının ve başının olmadığı belirtildi. Ölen kişinin, bir süre önce batan bir kaçak teknesinde kaybolan Suriye uyruklu 2 kişiden biri olduğu sanılıyor. Yaşar ANTER / DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!