Havalar nasıl olacak? (Güncel hava durumu)

Güncelleme Tarihi:

Havalar nasıl olacak (Güncel hava durumu)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 10:42

Marmara'da yüzünü gösteren güneşli ve ılık hava akşam saatlerinde yerini yağışa bırakacak. Dikkat! Hava sıcaklığı bu geceden itibaren 7 derece birden azalacak.

Haberin Devamı

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nin kuzey ve batısı ile Kuzey Ege'de kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Trakya'da gece başlayan yağışın öğle saatlerinde Edirne ve Kırklareli'nde etkili olacağı belirtilerek, "Akşam saatlerinde İzmir, Çanakkale ve Tekirdağ'da, gece ve sabahın ilk saatlerinde ise Balıkesir, Bursa, Yalova ve İstanbul'da kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek su baskını ve yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri yer aldı.

Yağışın etkisinin yarın akşam saatlerinde azalmasının beklendiği bildirilen açıklamada, metrekareye 21-50 kilogram yağış düşeceğinin öngörüldüğü kaydedildi.

İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Haberin Devamı

EGE DENİZİ'NDE FIRTINA BEKLENİYOR

Ege Denizi'nin kuzeyinde güney ve güneybatı, güneyinde güneydoğu yönünden esecek rüzgarın yarın sabah saatlerinden sonra fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ege Denizi'nin kuzeyinde güney ve güneybatı, güneyinde güneydoğu yönünden esecek rüzgarın yarın sabah saatlerinden sonra saatte 50-75 kilometre hızla fırtına şeklinde esmesinin tahmin edildiği ifade edildi.

Fırtınanın yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği belirtildi.

Havalar nasıl olacak (Güncel hava durumu)

GÖKÇEADA-KABATEPE ARASINDAKİ 4 SEFER İPTAL EDİLDİ

Kuzey Ege'de, kuvvetli lodos deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada'dan Kabatepe'ye 13.00 ve 17.00, Kabatepe'den Gökçeada'ya 10.00 ve 15.00 saatlerinde yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Diğer hatlardaki seferler sürdürülüyor.

BAKMADAN GEÇME!