İzmir, Antalya ve Eskişehir'de DHKP-C'ye yönelik operasyon

Güncelleme Tarihi:

İzmir, Antalya ve Eskişehirde DHKP-Cye yönelik operasyon
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2015 10:11

İzmir, Antalya ve Eskişehir'de DHKP-C terör örgütüyle bağlantılı olduğu öne sürülen 32 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İstanbul ‘ da savcı Mehmet Selim Kiraz’ ın öldürülmesinin ardından Antalya’ da operasyona başlayan polis, hakkında yakalama kararı bulunan 23 DHKP-C üyesinden 22 ‘sini sabaha karşı gözaltına aldı.

Eskişehir’de de DHKP-C örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Polis ekipleri DHKP-C üyesi oldukları öne sürülen 5 kişiyi gözaltına aldı.

ESKİŞEHİR'DE OPERASYON

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri sabah erken saatlerde DHKP-C örgütüne yönelik operasyon başlattı. Operasyon kapsamında örgütle ilişkisi oldukları bildirilen 5 kişinin evlerine baskın düzenlendi.

BİRİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

Ekipler gözaltına aldıkları 5 kişinin evlerinde arama yaptı. Aramaların bazı evlerde halen sürdüğü bildirildi. Arama yapılan evlerin bulunduğu yerde çevik kuvvet polisleri de güvenlik önlemi aldı. Gözaltına alınanlardan birinin üniversitede araştırma görevlisi olduğu öğrenildi. - Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, (DHA)

Haberin Devamı

İZMİR'DE 5 GÖZALTI

İzmir’de de sabaha karşı polis DHKP-C’ye yönelik operasyon yaptı, 5 kişiyi gözaltına aldı.

Sabaha karşı İzmir Polisi ikisi dernek 11 adreste DHKP-C’ye yönelik baskın yaptı. Çevik Kuvvet ekiplerinin de katıldığı operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğıü’ne götürüldü. Polis bu adreslerde arama da yaptı, bazı bilgisayar ve belgelere el koydu. Taylan Yıldırım / İZMİR (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!