Eşini ve kayınbabasını pompalı tüfekle öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşini ve kayınbabasını pompalı tüfekle öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2015 15:04

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini ve kayınbabasını pompalı tüfekle öldürdü, kaynanasını ve baldızını ağır yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, ilçeye bağlı Kargıpınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Fatma Düz, eşi Murat Düz ile yaşadığı sorunlar nedeniyle bir süre önce babası Mesut Gökten'in evine döndü. Buna öfkelen Murat Düz pompalı tüfekli kayınbabasının evine baskın yaptı. Öfkeli damat pencereden yemek yiyen eşi Fatma Düz'e (26), kayınpederi Mesut Gökten'e, kayınvalidesi Emine Gökten'e ve baldızı Hayriye Gökten'e kurşun yağdırdı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Düz ile Mesut Gökten bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Emine Gökten ile kızı Hayriye'nin ise hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Jandarma olaydan sonra kaçan Murat Düz'ü yakalamak için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!