AA'YA 'Yönetim Koçu' kurul üyesi

Güncelleme Tarihi:

AAYA Yönetim Koçu kurul üyesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2015 10:31

Türkiye'de "mazerek yok" konferansları ile yaklaşık bir milyon kişiye ulaşan iletişim uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, Anadolu Ajansı yönetim kurulu'na girdi.

Haberin Devamı

AA'nın yıllık olağan genel kurulu'nda alınan kararlar uyarınca, AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı olurken Yönetim kurulu üyeliklerine, Dr. Şaban Kızıldağ, Ali Türker Pirtini, Bahadır Saraçgil ve Muhammed Salih Demirkan getirildi. Denetim Kurulu üyeliğine ise Erkan Durdu ve Mehmet Emin Baysa yeniden seçildi.

1 MİLYON KİŞİYE "MAZERET YOK" DEDİRTTİ

AA yönetim kurulu üyeliğine seçilenler arasında en çok dikkat çeken isim, liderlik ve performans üzerine verdiği "mazeret yok" konferansları ile bir milyon kişiye ulaşan Şaban Kızıldağ. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri alanında lisans, Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisans ve Yönetim Bilimleri alanında doktora yapan Kızıldağ, "Executive Coaching” alanında uzman. Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) üyesi olan Kızıldağ, halen Maltepe Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapıyor. Kızıldağ'ın "Medya Çocukları, Dersaadetten İstanbul'a Eminönü Ailesi, Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılır, Genel İletişim, Asırlar Boyunca Eminönü, Yerçekimine Karşı Temel Bilgiler, Yöneticiliğin Temel Haritası” adlı kitapları bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!