Gökçek'e bir 'Parsel parsel' tepkisi de Nazlıaka'dan

Güncelleme Tarihi:

Gökçeke bir Parsel parsel tepkisi de Nazlıakadan
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2015 17:32

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan sonra, bir "parsel parsel" tepkisi de, CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'dan geldi. Nazlıaka, "korku, parsel parsel Gökçek'in hayatına hakim olacak" dedi.

Haberin Devamı

Daha önce, Ankara'nın suyunun sağlığa zararlı olup olmadığı tartışmasıyla Gökçek'le karşı karşıya olan Nazlıaka, "korku, parsel parsel Gökçek'in hayatına hakim olacak" dedi. CHP'den Ankara milletvekilliği için önseçime giren, ancak önseçim için yaptığı kampanyanın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından engellenmekte olduğunu söyleyen Nazlıaka, Gökçek'in "Ankara’yı derebeylik sistemi ve kirli siyasetle" yönettiğini de söyledi.

Gökçeke bir Parsel parsel tepkisi de Nazlıakadan
'Ankara’yı parsel parsel Paralel Yapı’ya satmıştır'



Nazlıaka, yaptığı yazılı açıklamada, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, şahsıma saldırmaya devam ediyor. İki gün sonra yapılacak olan ön seçimler öncesi yürüttüğüm kampanyayı iftiralarla ve tehditlerle engellemeye çalışıyor" dedi.

Gökçeke bir Parsel parsel tepkisi de Nazlıakadan
İşte o iptal edilen parseller




Nazlıaka, Gökçek'in kampanyasına yaptığı engelleme konusunda şu iddialarda bulundu;

AFİŞİMİ İNDİRTTİ

Bir ay önce ücretini ödeyerek kiraladığım bina cephesindeki afiş, asıldıktan iki gün sonra Melih Gökçek’in tehditleri nedeniyle indirilmiştir.

KIZILAY'A ASTIĞIM AFİŞİ KESTİRTTİ

Yine Kızılay'da bir başka adresteki duvar afişim asıldıktan hemen sonra kesilmiştir. Gökçek, partimizdeki önseçim şöleni öncesi bana zarar vermek için sadece benim afişlerimi, pankartlarımı toplatmaktadır. Bu bir Gökçek vandalizmidir.

RESİMLERİM GİYDİRİLMİŞ OTOBÜSLE, ADAMLARINA ŞOV YAPTIRTTI

Gökçek, resimlerimin giydirilmiş olduğu bir otobüsü CHP Genel Merkezi önüne çektirerek kendi adamlarına şov yaptırmıştır. Bu şovu yapan kişi, Melih Gökçek yandaşı ve Midibüs ve Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Kurtuluş Kara’dır. Yani ODTÜ ormanlarının talanı sonrası yol inşaatındaki işçilere baklava dağıtan ve Gökçek yanlısı pankartlar açan kişidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!