Otobüsteki adam davacı

Güncelleme Tarihi:

Otobüsteki adam davacı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2015 01:46

ÜNİVERSİTE öğrencisi Pırıl P. (19), Ataşehir’de bindiği otobüste tacize uğradığını söyleyerek kamerasını çalıştırdı.

Haberin Devamı

Görüntüleri çekerken bir yandan da, “Yanımda görmüş olduğunuz adam yarım saattir beni elliyor. Evet bu p...nki görün. İnşallah ananı da ellerler” diyen genç kadının 16 Eylül 2013’te internete yüklediği görüntüler, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Tacizci olduğu iddia edilen bir hastanenin temizlik görevlisi S.A., görüntüsünü internette görünce savcılığa şikâyette bulundu. Pırıl P., “Otobüste fiziksel temasta bulunmuştu. Ben de bir sosyal medya genci olarak böyle bir tepki gösterdim. Daha sonra pişman oldum. Çünkü görüntü, faklı medya kanallarında bilgim dışında yayınlandı” dedi.

Savcılık, kadın hakkında, “Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret” suçundan dava açtı. Sövmek suretiyle saygınlığına da saldırıda bulunduğu için artırım maddesi de uygulanarak, 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapsini istedi.

‘DÜNYAMI BAŞIMA YIKTI’

Haberin Devamı

Anadolu Adalet Sarayı 48’inci Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, sanık Pırıl P. sınavları nedeniyle katılmadı. Duruşmaya eşi ve oğlu ile gelen S.A., “Sonuna kadar şikâyetçiyim. Dünyamı yıktı. İntiharı bile düşündüm” dedi.

‘Küçük düşürüldüm işimden oldum’

TACİZLE suçlanan adam duruşmada şunları söyledi: “Otobüs kalabalıktı. Kapının girişinde durdum. Yanımda bir kızın küfürlü konuştuğunu, görüntü çektiğini gördüm. Bir baktım beni çekiyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Ertesi gün hastanede şefim internetten görüntüyü gösterdi. Başımdan vurulmuşa döndüm. Küçük düşürüldüm, işimden oldum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!