Çeşme selfie’si

Güncelleme Tarihi:

Çeşme selfie’si
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 02:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İzmir Çeşme’de kadınlara karanfil dağıttı.

Haberin Devamı

Çarşı’da esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ikram edilen pideyi yerken yanına gelen kadının isteğini geri çevirmedi ve selfie çektirdi. ‘2015 Seçimlerine Doğru Sağlık Politikalarına Bakış’ toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, daha sonra ilçe merkezine geçerek kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Emekli bir kadınla sohbet eden ve kendisine "Proje üretin, bırakın dalaşmayın" diyen kadına Kılıçdaroğlu, "Zaten onu yapmıyoruz" yanıtını verdi. Son birkaç dönemdir CHP'ye oy vermediğini, emekli olduğunu ve geçinmekte zorluk çektiği için çalıştığını, bu nedenle maaşından kesinti yapıldığını anlatan kadına Kılıçdaroğlu, "Ürettiğimiz size göre proje yok mu? Aile sigortası diye bir proje duydunuz mu?" dedi.

VATANDAŞIN YANITI

Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında birer ikramiye maaş vereceklerini açıkladıklarını, çalışan emeklinin maaşından kesilen Sosyal Destek Pirimi’ni kaldıracaklarını anlatan Kılıçdaroğlu'na kadın, “Çocuk gibi ikramiye istemem. Az olsun ama her ay maaşıma yansıyan bir şey olsun” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu asgari ücreti de 1500 lira yapacaklarını söyledi. Alaçatı'ya geçen Kılıçdaroğlu, buradaki kadınlara da karanfil dağıttı.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, düşen F4 uçağında şehit olan Pilot Binbaşı Mustafa Tanış’ın Ankara’daki evine giderek taziye çadırında baba Hayri Tanış’a başsağlığı diledi. Tanış, Kılıçdaroğlu’na, “Yüreğim yanıyor. Bu saatten sonra siyasiler önlem alsa neye yarar. Bu işler olmadan önce önlem alacaksınız. Yoksa benim oğlum gitmiş şimdi gündeme getirmişsiniz anlamı yok” diye isyan etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!