Hafta sonu hava nasıl olacak | Meteoroloji uyardı

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu hava nasıl olacak | Meteoroloji uyardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2015 19:01

Hafta sonu planı yapmadan önce hava durumuna bir göz atmanızda fayda var çünkü havalar soğuyacak. Üstelik kar ve fırtına da geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesinin beklendiğini açıkladı. Cumartesi öğleden sonra fırtına, pazar günü ise Trakya'da kar ve karla karışık yağmur görülecek. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Sıcaklıklar hissedilir derecede azalıyor. Balkanlardan gelecek olan soğuk hava nedeniyle pazar günü Trakya'da kar ve karla karışık yağmur görülecek.

TRAKYA İLE KIYI EGE’DE KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege’de görülecek yağışların; öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri ile İzmir, Aydın ve Balıkesir’in kıyı ilçelerinde ve Tekirdağ’ın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji'den yapılan uyarıda şöyle denildi:

İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Batı Karadeniz'de: rüzgarın Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/s) fırtına, doğusunda 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Pazartesi günü (09.03.2015) ilk saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Hafta sonu hava nasıl olacak | Meteoroloji uyardı

Marmara'da: rüzgarın Cumartesi(07.03.2015) günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Pazar günü (08.03.2015) öğle saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak | Meteoroloji uyardı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!