Ameliyatta ‘ip’ yumruğu

Güncelleme Tarihi:

Ameliyatta ‘ip’ yumruğu
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 01:26

Nursel Hemşire, acil bir ameliyatta ‘dikiş iplerini bulamadığı için’ kendisine yumruk attığını öne sürdüğü doktordan şikâyetçi oldu.

Haberin Devamı

ERZURUM Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anabilim Dalı Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde görevli araştırma görevlisi Dr. Feyzi K., 3 Mart günü 01.15 sıralarında, acil bir hastayı ameliyat ederken dikiş iplerini bulamayınca sinirlendi. İddiaya göre bunun hesabını hemşire Nursel Algım’dan (25) soran Dr. Feyzi K., genç kadına ameliyathanede hakaret edip yumruk attı. Yaşadığı olaydan sonra hastanede bulunan polise giden Nursel hemşire, doktordan şikâyetçi oldu.

DEKANLIKTA KINAMA

Olayın duyulmasının ardından dün 20 kadar hemşire Tıp Fakültesi Dekanlığı önünde toplanarak yaşananları kınadı. Saldırıyı protesto edenlerden Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdullah Duman, “Şiddetten rahatsız olan sağlık çalışanlarının bu konuya daha fazla hassasiyet göstermeleri gerekmektedir. Sorumlunun hak ettiği cezayı alması için çalışacağız” diye konuştu.
Olayla ilgili olarak doktor, hastane yönetimi ve dekanlık açıklama yapmadı.

Doktor yuhalandı

Haberin Devamı

SALDIRIYI protesto edenler, bu sırada dekanlık binasından çıkan Dr. Feyzi K.’yı görünce ‘yuh’ çekti. Tepkileri gören doktor, hızla uzaklaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!