Kapıda polis evde vahşet

Güncelleme Tarihi:

Kapıda polis evde vahşet
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 01:26

Saat 04.00’te kavga eden çifti ayırmaya giden polis, kapının açılmasını bekledi. 05.00’te evden 3 el silah sesi duyuldu. Polis, 06.30 kapıyı açmak için operasyon kararı verdi, ancak çok geçti...

Haberin Devamı

ANTALYA Konyaaltı’nda Lokman Barış Çelik (40), 2 yıldır birlikte yaşadığı, kendisinden 20 yaş küçük Deniz Aktaş’la dün saat 04.00 sıralarında tartışmaya başladı. Gürültüye uyanan komşuların ihbarı üzerine gelen polis ekibi, 3’üncü kattaki dairenin kapısını çaldı. Ancak Çelik, kapının açılmasına izin vermedi. Polis bir süre, elinde silah olduğundan habersiz Çelik’i kapıyı açması için ikna etmeye çalıştı.

ÇIĞLIKLAR’ KESİLİNCE

Saat 05.00 sıralarında genç kadının “Beni kurtarın” çığlıkları arasında içeriden 3 el silah sesi duyuldu. Çelik, başına ve kalbine ateş ettiği Deniz Aktaş’ı öldürdü.
Kapının açılmasını bekleyen polisler, ilk anda Çelik’in havaya ateş ettiğini sandı. Ancak ‘imdat’ çığlıkları kesilince işin ciddiyetini anlayan polisler, operasyon için takviye ekip istedi. Olay yerine Özel Harekât polisleri sevk edildi. Ambulans ve itfaiye de bina önünde hazır beklemeye başladı. Saat 06.30 sıralarında operasyona başlanacağı sırada Çelik, kapıyı açarak teslim oldu. Eve giren ekipler, kalbinden ve başından vurulan Aktaş’ın cansız bedeniyle karşılaştı.

‘ŞİDDET GÖRÜYORDU’

Çelik gözaltına alınırken, polis evde 4 saat inceleme yaptı. Komşuları, daha önce 2 evlilik yapan internet kafe işletmecisi Çelik’in, genç kadına sürekli şiddet uyguladığını iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!