Nuh Köklü’nün öldürüldüğü sokağın ismi Kartopu Sokağı oldu

Güncelleme Tarihi:

Nuh Köklü’nün öldürüldüğü sokağın ismi Kartopu Sokağı oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2015 15:29

Kadıköy'de kartopu oynarken esnaf tarafından bıçaklanan gazeteci Nuh Köklü’nün öldürüldüğü sokağın ismi, mahalle halkı tarafından Kartopu Sokağı yazılı sticker’la değiştirildi.

Haberin Devamı

Kadıköy Belediyesi yetkilileri sokağın kayıtlarda Beydağı Sokağı olarak geçtiğini ve değiştirilmesi için kendilerine henüz resmi olarak bir başvuru yapılmadığını söyledi.

Cinayetin işlendiği Yeldeğirmeni Mahallesi'ndeki Yeldeğirmeni Dayanışması’ndan Şule Akın konu ile ilgili şunları söyledi: “Nuh Köklü’nün cenazesinin kalktığı gün sokağın isminin değiştirilmesi yönünde talepler aldık. Kadıköy Belediye Meclisi’ne henüz resmi bir öneri götürmedik. Mahalleli Kartopu Sokağı yazısını, mevcut tabela üzerine sticker'la yapıştırdılar. Biz ise sokağın isminin ‘Gazeteci Nuh Köklü’ olarak değiştirilmesini tartışıyoruz. Önerimiz netleşince belediyeye resmi başvurumuzu yapacağız”

Nuh Köklü’nün öldürüldüğü sokağın ismi Kartopu Sokağı oldu

Haberin Devamı

Gazeteci Nuh Köklü cinayeti nasıl yaşandı?

Nuh Köklü’nün öldürülmesi olayı 17 Şubat 2015’te, Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Gazeteci Nuh Köklü sokak üzerinde arkadaşlarıyla kartopu oynamaya başladı. Bu sırada atılan kartoplarından biri sokak üzerindeki aktar dükkanının vitrin camına isabet etti. Duruma sinirlenerek dışarı çıkan işyeri sahibi Serkan Azizoğlu ile Köklü ve arkadaşları arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında dükkana giren Serkan Azizoğlu bu defa elinde bıçakla dışarı çıkıp Nuh Köklü'yü göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Nuh Köklü, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Serkan Azizoğlu, kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nuh Köklü son yolculuğuna böyle uğurlandı

Nuh Köklü’nün öldürüldüğü sokağın ismi Kartopu Sokağı oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!