Seçim afişi ile sosyal medyayı salladı

Güncelleme Tarihi:

Seçim afişi ile sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 11:26

Seçim afişi ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Osman Yavuz, "Ecdadımıza saygıdan böyle bir kıyafetle ilan verdim. Büyük ilgi gördü. Telefonlarım susmuyor. Başımdaki börk Ertuğrul Gazi'nin de aralarında olduğu Selçuklu sultanlarının, savaşçıların taktığından. Tabii ki demokrasinin gerektirdiği şekilde normal kıyafetlerle olan fotoğraflarım da var" dedi.

Haberin Devamı

Seçim afişi ile sosyal medyayı salladı
Yavuz, ilandaki börkü ayakkabı imalatçısı olan yeğeninin yaptığını belirterek, "Bu börk hayvan derisinden yapıldı. Üzerimdeki yelek de yine Selçuklu sultanlarının giydiği bir yelek. Ben bir reklamcıyım. Burası da Selçuklu İmparatorluğu'nun başkenti" dedi.

Yavuz, ''İlanlar için ne kadar harcadınız?'' sorusuna, "Ben bir reklamcıyım. Afişleri billboardlara asmadık. Şirketimize ait gezici, araç üstü megaborda asıldı" yanıtını verdi.

Seçim afişi ile sosyal medyayı salladı

Yavuz, milletvekili olması halinde TBMM'deki 548 vekilin kendisi örnek alacağını belirterek, "Milletvekili vadetmez. Proje yapmaz. Şehrin sorunlarını şehrin idarecilerinden alır, takibini yapar. Seçilmem halinde diğer vekiller benim sorunları nasıl çözdüğümü görüp beni örnek alacaklar" dedi.

Haberin Devamı

ayalp@hurriyet.com.tr



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!