Harbiye’de vatan dersini mi kırdın

Güncelleme Tarihi:

Harbiye’de vatan dersini mi kırdın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 01:09

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e, “Harbiye’de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın, okuldan mı kaçtın” dedi.

Haberin Devamı

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, özetle şunları söyledi

ZELİL VAKA

“Türkiye, 26 Ağustos 1922 tarihinden başlayan Büyük Taarruz’dan beri ilk kez geri çekilmiş, ilk defa vatan bildiği toprakları geride bırakmıştır. Göre göre, bile bile AKP, vatanımızın bir parçasını koparıp atmıştır. Türk tarihinde böylesi zelil (alçak) bir vaka pek az yaşanmıştır. AKP hükümeti, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’nu tehdit ve şantajlara boyun eğerek arkasına bakmadan terk etmiştir. Korkaklar kafilesi, ürkekler koalisyonu, vatanın bağrına hançeri saplamıştır. Kimse meraklanmasın biz bu hançeri mutlaka çıkaracağız.

Harbiye’de vatan dersini mi kırdın
Bahçeli'ye yakıştıramadım

MAT OPERASYONU

AKP’nin ‘Al At, Ah Mat Operasyonu’ eş zamanlı iki ricat harekâtıyla yaklaşık 9 saat sürmüştür. Türk devleti vatanından çekilmiştir. Bu olacak, yenilecek, yutulacak şey değildir. Davutoğlu buna başarı demekte, bu rezillikle övünmektedir. Cumhurbaşkanı söz konusu bozgun için ‘her türlü takdirin fevkinde başarılı bir operasyon’ yorumunda bulunmaktadır. Özel Genelkurmay Başkanı, ‘geride değerli emanetler bırakılmadığını’, Davutoğlu da ‘manevi emanetler alındıktan sonra geride kalan yapıların kullanılmaz hale getirildiğini’ şuursuzca dile getirmişlerdir. Demek ki vatan değerli görülmemektedir. Sayın Özel Paşa, senin için vatan nedir? Yoksa Harbiye’de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın, okuldan mı kaçtın?

Haberin Devamı

PKK YARDIMIYLA

IŞİD’den kaçan Başbakan ve hükümeti, Süleyman Şah Türbesi’ne ABD’nin izni, PKK’nın yardım ve desteğiyle ulaşmıştır. Şu işe bakınız ki AKP’nin işbirlikçiliği resmilik ve alenilik kazanmıştır. Erdoğan, Davutoğlu ve Özel Paşa, şehit yuvası, Peygamber Ocağı TSK’yı, Türk milletine ölüm yağdıran PKK’yla aynı çizgiye getirmişlerdir. Kobani’den açılan koridordan geçen birliklerimiz PKK’nın mihmandarlığıyla hareket etmiş, caniyle kahraman aynı kefeye konmuştur. Bunu yapanlara yazıklar olsun ve hakkımız varsa da haram olsun.

IŞİD KİM Kİ

IŞİD’den kaçarken, PKK-PYD’nin hâkimiyetinde bulunan Eşme köyüne konuşlanmak da neyin nesidir? Bir yanda Türk bayrağı dalgalanırken hemen yakınında Öcalan canisinin ve PKK’ya ait paçavralarının direklerde sallanmasına nasıl tahammül edilecektir? Burada da bir sorun olursa nakil işlemi nereye yönelik olacaktır? Cizre’de tehdit, Silopi’de terör oluyor diye, Hâkkari’de güvenlik zafiyeti olur bahanesiyle buraları da kamyonlara yükleyip nereye götürelim? KKTC’de askeri zaruretler çıkarsa ne yapacağız, Kıbrıs’ı da Mersin’e, Antalya’ya, Yozgat’a mı nakledeceğiz? IŞİD kimdir ki hükümet kaçmaktadır? Aziz ecdadımız bize devasa bir vatan bıraktı, siz elleri öpülesi ecdadımız Süleyman Şah’a 2.5 metreküplük vatan toprağı bulamıyorsunuz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!