Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve bebeği toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve bebeği toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 14:26

Sultanbeyli’de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 34 yaşındaki Songül Gül ve 28 günlük bebeği son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Sultanbeyli’de gece vardiyasında çalışan Erdal Gül, eşi ve çocuklarına ulaşamayınca, komşulara haber vermişti. Camı kırıp içeriye giren komşuları Songül Gül, 28 günlük ikiz bebekleri ve iki çocuğun sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek baygın bir şekilde yattıklarını görmüştü. Anne ve ikiz bebeklerinden biri hayatını kaybetmiş diğer 3 çocuk ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Sobadan sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlenip hayatını kaybeden Songül Gül ve ikiz bebeklerinden Ayaz Gül için Pir Sultan Abdal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye katılan ailenin yakınları fenalık geçirirken, cemevinin önünde ambulans hazır bekletildi.

Haberin Devamı

Cenaze töreni sırasında fenalaşan baba Erdal Gül, ambulansa götürülerek müdahale edildi. Kalabalığın cemevine sığmaması sonucu, cenaze namazı dışarıda kılındı. Cenaze namazının ardından baba Gül, bebeği Ayaz’ın tabutunu omuzlayarak cenaze aracına taşıdı. Anne ve bebeğinin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Tepeçeşme mezarlığına defnedildi.

Öte yanda, zehirlenen diğer üç çocuktan ikisinin durumu iyiyken, en büyüğü olan Güven Gül’ün (16) durumunun ise kritik olduğu öğrenildi.

Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve bebeği toprağa verildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!