Para nasıl bulunur harcanır iyi bilirim

Güncelleme Tarihi:

Para nasıl bulunur harcanır iyi bilirim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 01:20

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaptırılan Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nun açılış törenine katıldı.

Haberin Devamı

“Emekliler size sesleniyorum: Zor şartlarda yaşadığınız zor geçindiğinizi biliyorum. Benim namus sözümdür, CHP iktidarında ramazan ve kurban bayramlarında size birer maaş ikramiye vereceğiz. ‘Parayı nereden bulacaksınız’ diyorlar. Eski hesap uzmanıyım. Para nasıl bulunur, nasıl harcanır iyi bilirim. Temiz siyaset, düzgün siyaset için para sorun değildir. Parayı nereye harcayacaksınız önemli olan o” dedi. Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

ÜLKE 12 YILDA CEHENNEME DÖNDÜ

“İşsizlik arttı, yoksulluk diz boyu karamsar bir tablo var. Bu tabloyu yıkmak boynumuzun borcu. Herkes aş ve iş bunun için Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağız. Her sorunu çözmeye hazırız. Sizden 4 yıl için yetki istiyoruz. 4 yıl sonra yeni bir Türkiye göreceksiniz. Hazır mıyız 4 yıla? Biz hazırız. Kimseyi etnik kimliği yaşam tarzı üzerinden siyaset yapmayacağız. Bizim ana felsefemiz budur. Bütün AKP’liler duysun. 12 yıl oy verdiniz. Türkiye cehenneme döndü. Ben 12 yıl demiyorum 4 yılda onların yaptığının en az 10 katını yapacağız sosyal destekleri 2 kat artıracağız. Kimseyi etnik kimliği yaşam tarzı üzerinden siyaset yapmayacağız. Bizim ana felsefemiz budur. Yoksulluğu tarihe gömeceğiz.
m Hiçbir parti önseçim yapamaz, biz 56 ilde önseçim yapıyoruz. Birinci sıralarda kadın adaylar olacak. Anneler size sesleniyorum: Çocuklarınıza nasıl bakıyorsunuz onları nasıl seviyorsanız ülkenizi de aynı şekilde sevdiğinizi biliyorum. Önümüzdeki seçimler çok önemli, bu seçimlerde hepimizin oturup yeniden düşünmesi gerekiyor.

ALLAH EVLAT ACISI VERMESİN

Haberin Devamı

(Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden ve yaralanan gençleri ima ederek) Hiçbir üniversitede sorun çıksın istemeyiz. Özellikle annelerin çocukların üstüne nasıl titrediğini biliriz. Allah kimseyi evlat acısı vermesin diyoruz. Aynı temenniyi sürekli yapıyoruz huzurlu, barış içinde bir Türkiye istiyoruz. En büyük arzum çocukların huzur içinde okula gitmesi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!